EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (87) Toty完了吧 如無意外

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
尋日有場升d戰
一入場見到rg屁+base voller okacha futre 未打都知出事
左右菇都出神入化,閘波遮線又準
半場輸4:0 好彩佢唔知斷線定走場

反而啲兩三張藍卡隊就輕取到
手足唔洗睇屈卡睇得太重
依家係後防期 得toty後防in pack 點會抽唔到rg kdb
你收皮 你就係屈卡嗰條撚屌
以為全出添
係,就係全rg,啲手腳Get唔到重點
等完full team又要等12th 又要等HM
等你個肺
雖然等完開都係中風
都係屈一張姐
新一季又想做翻ea 奴隸 乜鳩都奴足哂佢算
課多 2 pack 都唔中就 hea 玩算
30蚊pack已完?
琴晚有場升D戰比人用PELE+一堆9X ICON屈死左
明知佢係鳩衝+R2但總有幾下守唔到.
2:2到7X分鐘守唔住, 知佢其實唔勁但最後都輸左
上年開始已經想砌隊全日本隊用.. 下年玩下先
手控OK, 但人地隻VVD 自動波好勁
DKLM 今日變左得返一包
想問下各位爸打而家toty前鋒係咪唔會再有藍卡出,
定係個pool有晒藍卡同金卡,啱啱開pack中金卡美斯
今晚兩點後會出返full team,而家得後衛 in pack
棄game狀態

工作上有份大project 而家每日齋砌sbc 玩幾鋪

乜都抽唔中
今晚in返pack你就唔會再見到美斯
我試過對方係自己禁區射門,我用中堅block到,個波子彈式飛去對面底線,笑到我gapgap聲,對方都㩒停,廿幾秒後先繼續番
琴晚開左Xbox palworld 玩,好正, 雖然仲未開200 包, 但今晚開哂,冇正嘢就半棄除左抽pack , repeat 咁打wl dr sb 都幾悶吓 toty 真係一個好分水嶺
高rank見到呢啲特別隊通常都勁到仆街
唔該晒爸打
師兄中遲咗
上年twitter有片係同你一樣情況但笠入埋對面龍
對面都笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞