EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (87) Toty完了吧 如無意外

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
發生咩事
訓完晏覺唔見咗你
買了

今晚玩下先
點解冇咗4500包?
又引我講
Inception嘅review真係垃圾中嘅垃圾
睇完可以完全唔知佢覺得張卡勁唔勁,推唔推薦
佢一味淨係講attacking AI,最好張張卡自動走位
最後總結又完全零重點,零意見
多數淨係講食咩chem,求其同另外一張廢卡比較吓
都唔知點解咁多人睇
有冇人抽咩都唔中
我個陣仲廢
係咪應該打曬電腦個 32場
再加埋時刻 再慢慢砌好d 先打真人
打左2場 真人 完全比人屈機
收到你
如果要等齊toty+12th man+假藍+toty icon 係咪仲要等多幾日?
普金vvd換走是但一隻中堅
然後食返岩晒d chem
可以睇下94 bright, 好似幾平
佢岀咁多片岀到無哂火
全部review一樣公式
睇joe9716鳩扭鳩射仲開心
D review關於bright 好似幾好,買個試試先唔該巴打
佢有時啲片為咗快啲出片,係將全部新球員一次過整,一次過試
又得幾場loan, 結果就集中唔到試一個人
搞到掂波時間 發揮時間係勁少 咩狗屎垃圾片段都放入去湊夠廿分鐘,令到成條片勁撚悶
中咗隻untrade
試落是唔錯
除咗前幾日 leak 咗 3 TOTY HM + 50 83+
仲有一個包係 1 TOTY HM + 5 83+ 人人有藍卡

https://x.com/fut_scoreboard/status/1750448646284320938?s=46&t=eoPjB9jbDH2IdypmKR-KyQ
龍門可能做 sbc lloris
快手又算係咁
食埋 cat 出迎夠快
之前用卡吐成日出唔切
聽晚兩點
joe 係有用心整片 齋睇娛樂ok 嘅
但都稱唔上係review
狂spam skill move 同power shot
冇人會買隻人返嚟咁用
又話500k sub就剪施丹個頭 想睇就sub, 但講真wfc

同埋個重點係,佢好似係玩old gen的
完全參考唔到
仲以為要等team2完先會一次過掉曬team1+2入去
咁今晚all in
專登睇佢review potm美羊,真係笑撚死
佢嘅分析/結論係:
1)新美羊比舊美羊係一張更好嘅卡
2)Rapid金章好啱佢用,因為佢加速慢top speed快
3)進攻AI唔算太積極
4)99彈跳97頭槌,所以可以入到頭槌波

上面講嘅一係廢話,一係根本唔需要講就知
完全冇同價位球員比較
冇意見話勁唔勁,值唔值得做
聽完之後,對你決定做唔做呢個sbc完全冇幫助
卡狗: 我的很大 忍一下
今晚掉哂
聽晚掉埋假藍入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞