[療傷台]奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
及早治療,切忌畏疾忌醫,一有幻覺就照鏡,屌醒自己
「你睇吓你..你睇吓你個衰樣豬閪都都當你透明,個靚女會留意你?醒吓啦!」
好撚中但毒撚個腦會不受控制咁產生幻覺
成日都有提醒自己呢d野唔係真架
係,影左d醜照係手機,可以用來清醒下
知道係幻覺已經係贏咗,你可以選擇去享受呢種幻覺,繼續活喺自己世界去享受被女神暗戀、享受同女神曖昧,控制自己唔好做乜毒撚行為影響到人,最多縮吓縮吓含羞斜望女神令佢覺得嘔心姐,不過佢身邊同樣嘅毒撚唔會得你一個,佢都慣架啦
最怕啲劇毒撚頭唔知係幻覺,真係覺得會有靚女留意暗戀你,女神唔睬佢還女,有咩學業、工作上交流,好易就出事,又開始樓主貼篇潮文嗰個Cycle..
鏡中我

相中我

真係好中 平時照鏡都覺得都叫唔錯
一影相就出晒事 影極都冇一張睇得順眼
因為鏡中嘅你都係幻覺嚟,全世界得你自己一個見到嗰個人
想清醒唔好照鏡,自拍一張,最好影全身
苦口良藥就係你呢啲
https://www.instagram.com/reel/C392oGQhDuB/
第一條仔又肥又矮都有女 屌
有冇人覺得唔好放自己去害人
已經放棄
其實心態上放唔放棄對個結果都冇乜影響嘅,因為我都係溝唔到
今晚有最聯波
放過自己 放過人哋
無期望就無失望
琴日問左了,同佢講左我鐘意你,
佢話視我做可發展對象,但係依家都係了解中。
oh shit我沉撚曬船了
得罪講句,有呢種心態嘅人係溝唔到女
溝女從來唔係單睇樣,錢同性格更重要
你有呢種見人其貌不揚就葡萄嬲爆爆,重要貼上連登呢種閪格基本上確定係連登嬲爆爆乜都拗臭毒撚嘅一員
呢種性格,除非好有錢,係一定溝唔到女而且形成呢種性格,少部份人係因為外表,大部分人係因為窮,自卑導致自大不斷搵嘢批判人,自覺社會唔公平自己受屈,容易葡萄對任何人同事都嬲爆爆,變成反社會連登臭毒撚性格
呢種又窮、性格又閪,註定孤獨終老,大自然優生學會滅絕呢啲劣種後代
不過回頭是岸,知衰重有得夠,改變性格同對身邊事物睇法做起,甩咗個閪格,個人冇咁猙獰,個樣都會變好啲
你有冇見到人死好開心?出面嗰啲死人party你有冇份join,入去幸災樂樂禍埋一份?有就要及早治療啦
認清咗自己衰乜覺啦,冇人天生出嚟係冇女,再樣衰都有機會溝到女,性格問題、錢嘅問題,可以去改變,改變唔到先認輸
乜都有問題
點先離開到自己愛的人討厭自己呢個悲慘結局
唔好再愛人
Pin this
警世文
如果你覺得人地又肥又矮,不如諗下點解思索下人地會唔會有其他優點,令到人地即使「又肥又矮」都有女?咁樣可能更有幫助
其實既然明知我係毒撚、會好易FF,可唔可以唔好同我有身體接觸,頭先我講兩句gag就拍下我,知唔知咁樣我會產生好多幻想㗎。放過我啦屌,你鍾意靚仔架嘛,唔好搞鳩我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞