[療傷台]奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
我比人玩撚死
追咗個女仔半年,一路都好鍾意佢好想成日見多啲,但係佢又唔算好熱情、好主動,不過佢都有話過對我有好感,只係想要多啲時間了解大家先未一齊。情人節嗰日都有約出嚟玩,大家同平時一樣都相處得好輕鬆自在。

但唔知點解琴日瞓醒起身突然間個人好似跳咗掣咁,完全冇咗鍾意佢嗰種感覺我以為可能只係霎時間嘅感覺嚟,但係到今日依然都係咁樣

當中冇第二個人出現,亦冇發生過啲咩事,但係唔知點解自己忽然好似入咗聖人模式咁,完全覺得唔需要愛情咁明明前晚臨瞓都冇咁嘅諗法

有冇ching都試過咁樣?
Same
傾左2個月,返工日日見

雖然聽講佢同另一半已經分開住
時間會令你明白
你個名
諗起回魂夜
i know that feel bro
只可以話唔夾 無得救
是時候放下了
每日努力緊唔搵佢唔理佢 但又會突然間好想搵 好似戒緊個壞習慣咁 好想快啲到有一日 發現自己已經好長時間無諗起佢
何必熱面貼冷屁股
你唔搵佢 佢都唔會搵返你
你根本對佢唔重要
冇你咁勁,只試過暗戀下突然冇咗興趣,嗰陣因為自己成日諗住佢,我做咗啲嘢,搞有段好長時間塊面都生咗嘢(都唔知點解同關唔關事)。嗰日瞓醒咗就冇再鍾意佢,唔知係咩原因,可能因為自信問題,或者潛意識上怨恨佢。
唔止係唔理佢,仲唔可以睇佢IG或同佢任何有關嘅嘢,諗佢嘅每一秒都係付出,不過唔諗佢就冇乜可能啦,只可以由控制到嘅嘢開始做。
我撚有玩你
Quote 返舊post既內容,比返個background大家

毒撚一名
過年前衝動同女神表白,結果當然係收好人卡。

但係令我費解既係,表白之後同女神msg量曲線上升(每日一兩個,變做每個鐘兩三個,由起身到瞓之前都keep 住msg, 到今日都仲係)
中間有約過女神單獨行街睇戲食飯四五次

月頭有次一大班fd飲酒,佢飲大左我送佢返屋企(女神早排搬咗出嚟自己一個住),上到去佢攬住左我瞓左係地下。小弟毒撚一名,乜都無做郁都唔敢郁咁過左2個鐘,然後我扶左佢上床之後就走左(fuck, 一面寫呢段野一面覺得自己on9)
之後我地仲有單獨出街。我有試過問佢果晚佢係咪斷左片,佢話淨係記得我送左佢返屋企。

想問我係咪已經玩完🤯

————————————————————-分隔線

上面係一個月前既status

其實呢個之後突然同女神既關係好左好多,有好大進展,個個星期都會見兩三次,早幾日情人節都一齊出黎兩個人玩左成日(果日無表到白,又一on9行為)

早一個星期一大班fd約出黎玩,女神同其中一個佢既男仔fd玩得好埋,我當然唔高興同呷醋。之後果日我對女神講個男仔fd既壞話(抵委成份多),女神聽完之後好唔高興 佢話佢清楚個fd既為人,然後就話對同我既關係有concern

想問下我今次係咪已經玩完🤯
其實呢個之後突然同女神既關係好左好多,有好大進展,個個星期都會見兩三次,早幾日情人節都一齊出黎兩個人玩左成日(果日無表到白,又一on9行為)

兩三日大班fd約出黎玩,女神同其中一個佢既男仔fd玩得好埋,我當然唔高興同呷醋。之後果日我對女神講個男仔fd既壞話(抵委成份多),女神聽完之後好唔高興 佢話佢清楚個fd既為人,然後就話對同我既關係有concern

想問下我今次係咪已經玩完🤯
其實我好易 之前一直都係我主動搵佢 佢平時無乜po ig 只要自己唔好手賤㩒入去睇同搵佢就得
首先,俾啲自信自己先。係得就點都會得,反之亦然。 基本上你唔好搵條女住等佢主動約你。
女神前女神後
又唔敢推進關係
點幫你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞