[療傷台]奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
明㗎 總有一日你會接受到 之後會放低到依家就由得自己難受吧
好開心 終於同條toxic 8婆完了
佢點toxic法?
沉晒船點算
我都有呢種感覺人妻
近排又有傾返偈,佢話佢淨係對靚仔先會有feel
啲人唔見晒,個個出晒pool
近排返工時不時會同個女同事目光對上,佢會含羞答答咁望一望我笑一笑,覺得幾美妙
但諗諗下發覺唔係幾對路,仆你個街,佢個反應更加似係同我講緊「死變態毒撚咁都撞到你,唔好搞鳩我唔該」
搞到我盡量避開佢,廢事嚇親細路
我就係個個毒撚
呢篇潮文好撚多年前
但係歷久常新,日日都喺啲臭毒撚身上發生緊
你好彩清醒得切,我知道每一個毒撚都試過有呢個幻覺,覺得女神/自己有好感、留意嘅女仔,同樣會留意、注視佢哋啲毒撚
覺得人哋女仔同佢哋一樣,會喺佢哋身邊「邑邑揚揚」,偷望佢哋,眼神對上就含羞避開,總之就會反射咗自己嘅毒撚思維同行為喺女神身上覺得對方都知留意到自己對女神有興趣,女神同樣留意自己、對自己有興趣,只係怕羞同未有機會再進一步接近
毒撚一開始有呢種幻覺,就會沉醉喺呢種自己幻想出嚟嘅曖昧,越諗越癲,會更加經常喺女神身邊揚嚟揚去,等機會終於同女神碰上,展開一段浪漫關係
喺呢個時就要問吓自己,第一女神明明同身邊啲靚仔正常社交,嘻嘻哈哈,溝通得大方得體,點解硬係撞到你條死毒撚柒頭,就怕怕醜醜,斜眼偷望,含羞答答咁,明明好留意你條毒撚,又唔敢同你講句嘢?唔通女神對班靚仔冇興趣所以落落大方,原來你條柒頭先係真命天子所以只係敢偷望暗戀,等你採取主動?
第二就係再問吓自己,點解留意你條柒頭,怕怕醜醜偷望你呢個臭毒撚嘅,永遠都只係得女神同埋你留意嘅靚女,反而嗰班豬閪肥婆醜女,好似冇一個對你有意思,當你透明人,唔會含羞偷望你而且對你態度重好撚閪,係咪因為班豬閪有自知之明,高攀唔起你個柒頭,已經放棄暗戀同留意你,唔同班女神靚女爭,重因愛成恨,當你一個普通路過柒頭毒撚咁看待?
毒,係一種精神病,幻覺係最明顯同普遍嘅病徵,好似樓主貼嗰篇經典毒撚潮文,成個毒撚成魔嘅cycle都係源起幻覺,各位毒撚如果發現自己有幻覺,請及早求醫…
完全係我呢排既反思,中晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞