[療傷台]奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬 Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶 跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫 個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬 好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白 毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞 憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!! 毒撚,Are you ready?!
上網識
想一星期見幾次
係咪好難
佢成日都話好忙
奉勸想溝到女嘅大家唔好咁chur
好多時啲男人都不知不覺咁變到勁chur而不自知
最後嚇走條女 永遠都出唔到pool 

第一大忌: 成鳩日問人地做緊咩 呢日有咩做 嗰日有咩做 講真 人地心諗關你撚事咩

第二大忌: 成日秒回 搞到人哋勁大壓力 真係屌那媽 

第三大忌: 成日亂咁關心人地 例如問人嚟m未 嚟m唔好飲凍嘢啊 要早啲訓 唔好病啊 話自己好擔心人啊 屌! 你又唔係人地邊個 講呢啲做乜鳩啫 想嚇撚死人咩

第四大忌: 起人底 擇個吉日俾個驚喜人 可惜人哋只有驚無喜 仲會當你係死變態 跟蹤狂 嚇到仆街

另外 好心見到人地覆得超慢又鳩答又唔係好想show你 就自己收皮啦
我地都係一星期見一次咋
你夠?佢夠?
我想見佢多啲
佢同你確認到男女朋友關係未先
你只係後備
轉基保平安

我反而驚一講
對方話以為已經一早係

btw我就一次夠啦 返工好忙 放工剩係想訓教 對方就唔知了
幾忙我都想不停見

點算
見好多次都只係朋友
明知你中意人都繼續出
留名
直接delete 曬佢啲聯絡,ig 算啦 都唔會再搵大家
正常,因為係你追人,所以咪比人帶住。人地無興趣就會將你拋棄,但又可能佢仲享受比人追既感覺,所以拖住你
每次見都好唔捨得
唔知幾時再有得見
又要入黎提醒下自己
累了
有新update?
有時覺得對方無自己咁愛
就會覺得好攰
希望係自己諗多左 調整下心態 唔好咁上心
明明你自己話見一次就夠
佢見半次就夠?
我宜家都係
佢可以幾星期都唔見我
但係我真係頂盡一星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞