=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第81回: 3個團新一年繼續氣勢如虹!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
未得閒睇,但睇youtube既預告片
雖然話最後好危險,但以為成功上到最高tim
巴打幾分
小妹N5合格,好開心
天氣太差,再上太危險了,愛弓上上下直頭中埋低溫症,睇住個人凍到呆曬冇咩反應唔知做緊咩咁
gaming唔係就係你所講嘅睇成班人玩?佢哋都算打唔少party game
以前打得多機,會搵review/攻略,但唔鍾意睇人打機
但gaming打啲冇留意/唔會玩/冇時間玩嘅game幾有趣
早兩集玩8號出口,個題材我自己就一定唔會玩&唔會主動去睇gameplay,但佢哋又玩得幾好睇
同埋睇gaming就係睇樹b天然呆
屌我又想講8號出口
第一次見呢類遊戲,雖然無鬼無喪屍
但個心會好寒
樹b比人嚇到瀨屎,真係笑爆
平時retweet多數係抽cheki
今次抽手信有得食,唔推都玩下了

隻驚更新咗加咗啲effect
而家好唔順
班IT9 Fix緊了
btw多左咩effect,靚好多?
見到多左登入獎勵,其他睇唔出
愛弓係主力,不能少
都唔點見mb有玩,呢隻垃圾都算失敗
唔使p圖呃人啦,根本唔係咁既樣

糯米只係知瞳美有玩,美玲好似都有,其他就。。。
きなこ坐左3日監,仲未放番出黎,而家死狗咁既樣
終於放監,而家乖到
きなこ又開始黎料,係咁整瞳美D頭髮
我無好認真睇過gaming可能有d偏見
啱啱去咗睇咗下近期打咩game
我覺得party game(Wario,overcook)
成班人嘻嘻哈哈
對戰(SF,pkm vcg)睇佢地內戰
呢類睇light user玩係ok
但d單機game就唔係隻隻適合
例如ff16大家都得demo
我不如睇其他人玩人地都介紹得詳盡d
隻8號出口我寧願自己玩
或者睇d會做效果嘅streamer
meta quest3就係我最頂唔順嘅例子
就係成班人睇人玩我再睇成班人睇人玩
真係唔知自己睇咗d咩
題外話之前睇完等愛套戲
見個商場有得試玩meta quest就走咗去試
係幾得意嘅有小小心動想買
唔知用黎睇等愛d live會唔會好震撼
vr/ar真係要親身體驗睇人玩完全冇feel
所以都係嗰句揀game真係好重要
不過佢又唔算係成日都有party game
所以我覺得個節目唔麻麻
樹b係固定支持主持你會追我都明嘅
我見到有集係曈美打Zelda我都想真香睇下
幾正
https://www.youtube.com/watch?v=6VrznSTFjmk

宣傳片排位

王 :江角怜音
左輔:市原愛弓
加弼:天野香乃愛
隊長:小澤愛実

JOY最頂層已定
編排非常滿意,四個都鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞