=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第81回: 3個團新一年繼續氣勢如虹!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我愛野口衣織
瞳美唱唱下突然配合歌詞係到敲個mon比壓大家
問題係就算夠人,啲綜藝環節係比較悶。我覺得好奇怪,指原應該知道好嘅綜藝企劃對偶像係幾咁重要,點解啲企劃咁悶呢?唯一諗到嘅可能性係綜藝企劃係代代木揸旗
每次見到波菜隻とろろ都好想知點解佢咁乖,而瞳美隻きなこ咁八厭
波菜聽日要5點半起身,反正都係佢話要5點起身開SR,如果起到身既話
Gaming成日一齊講野,做落好煩
同埋唔使識日文都明大半啦
覺得大谷近年有點過火
尋日d自拍又係專登影到好意識不良
情婦feel
波菜瞳美羊訓覺時多數都係半目
萌子momo就合埋曬眼

瞳美萌子成日練習休息時訓

迷路就化妝個陣訓
波菜冇錢了
草莓病
波菜真係同瞳美一樣,不愧係好姬友
波菜同我一樣玩Mario car都係專用庫巴帳號都係庫巴頭像
波菜瞳美打噴嚏都係咁可愛
我反而覺得gaming悶
之前仲打莎木好心節目組做下功課
如果你平時會打機
你都冇乜時間睇人打機
就算想睇人玩我通常係出咗隻新game
想睇gameplay咁不如去twitch
同埋唔太習慣gaming番組
平時一係睇人自己打一係睇成班人玩
但gaming個feel係睇人睇人打機好奇怪
曈美太靚きなこ忍唔到手
原來JOY最後冇成功登山
登山愛弓成個STU48樣出返黎
真正靚女點化都靚
宜嗔宜喜嘅女神
佢思想好似好早熟,啲淡定程度近乎似一個廿五歲既女生,唔知係咪受近山羊座既影響,定係佢父母有特別既管教技巧
有2個可能性
1, 佢唔係淡定,而係呆咗。有啲人嚇到傻個樣同淡定個樣差唔多。
2, 佢真係早熟同淡定。咁對佢自己唔係一件好事,因為通常早熟嘅年輕人都係因為缺乏父母關愛,所以一早要自己面對同處理好多事情
其實都唔係壞事呀,有熟啲既思想先至可以夠能力應付千變萬化又人事關係複雜既藝能界,呢類型既人總係易把握機會同埋遇到壞事時能夠脫險,現實中我都識幾個人都係咁,佢地都算幾成功,係好事黎
Jlpt 放榜
我無打開機,所以覺得咁樣了解到隻game幾有趣
同埋主要係睇=LOVE既蝦碌野
有追呢個番,基本實加推樹b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞