=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第81回: 3個團新一年繼續氣勢如虹!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
算把啦
哇竟然放番1st con既片出黎
https://www.youtube.com/watch?v=NUhXdBE3hdg
講緊邊個
第2位個團
原來出左
唔知幾多年可以收46皮呢
同坦克蛇話要終結哥狗高普時代一樣,到人地自己收皮當終結(超越)左
你咁惡架人地啱啱出道姐
你講d人邊個黎完全唔識
𣎴如估吓係46定佢地收皮先好過啦
其實以前最初AKB都係咁,但AKB48 05年下半年成立,09年先叫做有明顯起色,呢隊野係咪諗住預咗捱咁耐?
終抽到萌子的ウルトラレア大吉了
萌子差大吉先齊
https://www.youtube.com/watch?v=NUhXdBE3hdg

最初個個黑長直,感覺真係好小清新
我今日中迷路吉,齊3張了
題外話:有冇人覺得田中美久呢個人近年怪怪地?佢同指原同埋其他成員關係好差?
佢同指原好FD (以前)
近排唔知

點解咁講
唔洗估 一家係佢地收皮先
未必得啦。努力,汗水,大小姐,中性,型格全部玩過哂。除非佢諗到新嘢sell啦
你就好
今日全日好黑
去清水寺仲要中兇
同指原就唔知,但同個team(營運?)好似就冇乜兩句啦
晚安,天野妹
我上年都中兇,綁低之後第二日去另一度抽番小吉定吉
唔唔......呢度應該冇美久飯呵?
幾懷疑佢私生活係有啲問題
例如交咗好多男友?
唔知,純粹綜合埋我一位經常蒲開既朋友既睇法,再作既分析
原來仲有人回咗,我答埋先,純粹係睇佢以前受力捧>變成HKT其中一條支柱(櫻同奈子去韓國後)>再畢業時好似唔受營運關注,指原都好似唔太多關注(以前應好friend)>畢業後佢拍啲片有啲忽吓忽吓(明顯同其他成員拍既片好唔同)

前排有位周圍蒲開既朋友(佢唔睇日本idol),佢見到田中美久張相,講咗句野,自己都有啲在意
我有個take開野既朋友,佢自己好識睇人本身有冇take開野,佢話睇對眼就睇到,好多差佬都識咁樣分,我同佢本身都識幾多香港娛樂圈中人,大家都知大概邊個有take開,有日我俾愛弓張相佢睇,佢話冇(佢仲問呢條女夠18碎未),但咁啱睇到田中美久張相,話呢個似有,加埋田中美久平日拍啲片,唔通佢近年自從奈子走咗之後,加埋冇指原睇住,私底下生活有啲問題?

仲要營運咁對佢,指原又少搵佢,我有少少懷疑係有啲野
加上指原都好醒目,有問題又冇著數既人,盡量都遠離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞