=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第81回: 3個團新一年繼續氣勢如虹!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
之後有轉好?
太黑決定今日浸一日温泉
洗走d衰野佢
日日愛弓愛弓咁叫,或者間唔中講題外話我唔理你
但唔該唔好講on9野
日日比人轟炸,好回本…..
https://twitter.com/miku_monmon3939/status/1721523514962792532?t=v33LK5oaOSlRcTgvgWy6Cw&s=19

幾個月前先見過面都叫關係差 指原又唔係佢老母 睇咩住佢
冇證冇據就話人take嘢 我話maika次次出post都係同我傳情添啦 cls
乜on9嘢?
我話我有個take過野既friend咁講姐,唔係我話佢係,我個friend係呢方面係有啲心得,唔通你冇take過你或者訓練過,你會識睇咩?我當然係想美久冇事啦,雖然唔係推佢,都唔係咁想有呢啲新聞出現,我亦唔排除當日我俾佢睇張相影得差,anyway,路遙知馬力,純粹馬後炮喎,呢啲文出黎都冇乜意義啦
已經入咗兩個
唔想再課
唔關你事,講緊由美仔姐
你個fd咁勁 一睇就知 唔做緝毒犬都嘥咗佢
你係覺得mikurin真係有take 擔心佢咪喺佢d post到覆 話知佢take嘢 勸佢唔好繼續囉 再唔係咪賣d料俾八卦雜誌睇下有冇人要囉
喺度講除咗誣衊mikurin有咩用 唔通有人可以驗到?

Block L咗唔駛覆
入2個夠啦,抽fes上年都係要2個起步
btw兩個姐姐團無人更新,懶到
其實你唔使同佢認真
btw原來你推美久的嗎,多數鐘意既先會哂時間回
咁都叫誣衊?我都係入黎攞吓料問吓人點睇姐,如果純粹係一個唔啱你聽就惡言相向人既話,你同某人都係冇乜分別,至少我說肯定未試過係呢度睇到啲唔啱我聽既說話就話人係乜係物囉

你理解能力咁低下,慢慢block,我都冇乜興趣同個傻人討論
美久topic完,唔特別講,橫掂都唔會短期內有答案,順便save低某人ac先
以佢既標準,如果學佢咁,我應該以呢個程度屌咗你好耐
冇關係,抽完綁低,同一日陪朋友去抽一番くじ中左A賞
睇開啲
入左兩個+1,有諗過今個月入埋第三個單都係算
明明hana日日都更新
一直冇入joy
以為三團都冇野睇
如果今年fes要
大不了睇完live即cut
你明架啦
講明先我唔迷信
琴日係我未抽籖之前已經好唔順利
由頭黑到落腳
冇一樣野順利
所以今日去有馬避世
今日loop 食>浸温泉>再食>再浸
好chill
廢事俾人話離題
啱啱捉咗野口小姐去洗白白
可惜冇得一齊沖
得hana咪就係問題囉!
咁點都有野睇既,睇圖睇blog練日文
Fes唔知幾時公布呢
哈哈哈哈食屎狗,唔去6月2S了,無意思,可能轉去Fes算了

野口衣織係咪想我死
一張都唔中

點樣先可以忘記衣織天使小寶寶
我以為花菜同sana嗰啲已經叫多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞