=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第81回: 3個團新一年繼續氣勢如虹!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢係連登鬧je.
咁老實講,作為前等愛mb,都盡量會比下面佢既
唔會睇個團,但都會祝福佢一切安好
竟然仲有公司幫佢
搵狗睇係幾溫和比面

隊嘢搞手係咪佢有份
咁吉青你會點評價
應該係,唔係點會未成團,佢就話自己會做mb
咁前=LOVE成員個名,都有d召集力既
同埋佢又鐘意idol,真係識呢方面既野
搵佢整個gp都有搞頭既
1. 大姐今年幾歲呀
2. 又想食等愛紅利?
3. 有機會係咪拼盤show 見到符號系會點稱呼
首先佢要去脫咗粒墨先,因為真係好阻礙,原本輪廓已經唔係特別靚,脫咗佢先,再試吓行性感,搵返啲等愛friend幫吓手做網上直播,除咗邪道,佢都係得返呢招架渣,人地椎名林檎係實力派都脫粒大墨啦,何況佢想賣樣,脫咗先講啦,唔脫連肯下海都冇用呀

唔駛整
下海屬大把人課金
繼續爸爸活咪算 搞咁多野做咩
佢宜家呢個款,冇得紅啦
聽日係最後一次抽籤,但而家仲差瞳美UR大吉、萌子吉、美玲吉,求下你聽日開個瞳美比我
真心唔明點解牙乃唔喺入團前就脱咗粒墨佢
其實佢都係靚女嚟,辨識度又高。如果當初脱咗墨可能會喺等愛發展得好啲,而之後唔駛去做爸爸活......
日本以前一向唔多鍾意追求個個都塊面乾乾淨淨,係近年先開始注重,唔似香港咁,香港反而一向都冇育成風氣,通常都要求啲明星一出道就有料到同乾乾淨淨。
其實大谷塊面都花,但佢果粒冇咁明顯,而最重要係佢輪廓真係屬於靚女級別,只要加少少妝就出得道,又夠做(脫埋當然更好),但牙乃佢本身個輪廓就算脫埋都應該去唔到大谷級別,而且佢笑起上黎亦唔夠甜,本身吸引力真係幾唔夠,就算佢以前脫埋墨,係=LOVE都唔會係上弦級(純計外表),所以我先認為佢脫咗墨仲要行埋性感先掂(雖然我唔知佢身材點,冇就整啦)
anyway啦,剩係現在既佢,的確好難發圍

太多字喇,為咗你地既健康,某啲人咪睇呀
現役idol去做爸爸活都翻到身真心係大癲
人中之龍
大谷組 組長
呢三張我都有
萌子我未有大吉
真係聽日都唔中既我地交換好唔好

愛弓又話有161.5既?

神探小紅帽
跌膊正呀喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞