我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 68 ) - NV SUPER上市

1001 回覆
13 Like 13 Dislike
如果要玩到4k既話係咪要4080以上
降d畫質4070ti super都得啦
公司聽日正式開工
我自己 過多兩日開始工作
到時會回覆返之前未覆既野
同埋會推出新一年優惠
https://www.faroll.com/product/7736/ti-super-amd-ryzen-5-7600x-32gb-ram-1tb-ssd-4070-ti-super

老闆想問吓呢個list如果少玩大作 平時玩吓Apex LoL Helldivers R6呢啲係咪已經夠?
另外呢個list可唔可以額外加多1TB SSD?
唔ti就咁4070super呢
可能有d難度我4070ti玩3a降畫質都係100fps左右
都接受到既
筆直16k
希望玩到147 +4070ti
用途 打機為主,希望可以做到 gen ai片/圖
請出招
想知係咪確認咗訂單就係有貨,好驚要等
今日落單CS 覆左底板冇貨,如果照用番原有果款得唔得?
今日落單CS 覆左底板冇貨,如果照用番原有果款得唔得?
Cpu 開始舊啦 想upgrade
諗緊換做呢啲硬件

1 x AMD Ryzen™ 7 7800X3D Tray
價錢:$2,699

1 x ASRock B650M PG Riptide AM5 DDR5 Micro-ATX
價錢:$1,399

1 x KLEVV Bolt V Series 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C30
價錢:$880

1 x KLEVV CRAS C920 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$550

1 x DeepCool ASSASSIN IV CPU Cooling Fan

——-
自己有嘅硬件
1 x NZXT C series C1000 1000W

1 x Cooler Master sliencio S400

1 x Sapphire Nitro+ Radeon RX 6950 XT 16gb Gddr6

感謝
想問4060應該買邊張好
有冇z版優惠
個網係咪死左
OT 一問 舊電腦其實係咪就咁掉垃圾站就得
琴日開左
前晚落order, 琴日朝收通知入數, 中午入數, 夜晚mon已收
唔好咁浪費
貼個spec上黎多數有人會收
想買個$8299 4070 ti set個優惠
係唔係3月有新優惠出?值唔值得等
呢兩日我會搞
悠二巴 想問10999 4070ti super+7600x個優惠3月仲會唔會有? 電腦壞壞地想買
對呀,本人用緊i7 870 咋 2010年機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞