有冇人覺得CCTV片個男人體型完全唔似林子健

230 回覆
102 Like 76 Dislike

你睇埋其他CAM, 其實一樣咁肥

咪係 片又唔撚睇

拎兩秒差最遠既圖cap出黎

乜撚野報紙黎

睇圖唔睇片=輕鬆炒車
行路行到成個弱智咁 點扮呀

扮MK容易

集合 肥 + 矮 + 毒 + 歪咀 + 柒 + 內八字 真係萬中無人

一見難忘, 點扮呀?

荷里活級特技化粧都有難度啦

笑撚死呀仆街

咪係 片又唔撚睇

乜撚野報紙黎

睇圖唔睇片=輕鬆炒車

扮MK容易

集合 肥 + 矮 + 毒 + 歪咀 + 柒 + 內八字 真係萬中無人

一見難忘, 點扮呀?

笑撚死呀仆街

仲有個細節位
個書包帶一長一短, 條條片都一樣
做假唔會考慮到呢個細節位
其實有咩好講
有埋換裝過情盲撐撚都可以話係假 中國13億人搵個一樣樣有幾難
其實有咩好講
有埋換裝過程盲撐撚都可以話係假 中國13億人搵個一樣樣有幾難
不如話林生係中共派黎整9民主黨
俾錢個肥仔
親身行都得啦
如果真係同一個人 咁點解佢要咁做?
其實肥果個真係幾似佢
但戴cap帽果個就完全唔似

其實件事真係唔太合邏輯

但係假設係中共派人搞佢
講真我覺得中共要搞佢 點解唔做到盡?要留佢活口?
點解會搞呢條友?到底佢知道左乜野要中共去搞佢?

咁再假設唔關中共事
佢苦肉計又用意何在?

補選 攞同情分 ; 一地兩檢

右手邊明明就係因為個cctv有魚眼鏡效果先令個身型顯得瘦削咋嘛
大家可能都留意到佢有「內八字腳」
兩條片既個人都有
但再細心留意下

未變裝前:
佢速度動作比較遲鈍 左腳會特別大力踏一下停頓先再動右腳 左腳為支撐腳(因為體重既關係)

變裝之後:
速度動作明顯順暢左 雖然都有「內八字腳」
兩條片既個人都有
但再細心留意下

未變裝前:
佢速度動作比較遲鈍 左腳會特別大力踏一下停頓先再動右腳 左腳為支撐腳(因為體重既關係)

變裝之後:

內你老母咩
根本兩個唔同人
變你老母內你老母咩笨柒

意思咪就係話前後兩個行路動作唔同
係兩個人囉
講事實=五毛
痴撚線,支持民主党啲人果然係弱智

覺得佢唔係造假就係撐民主党,你就真係弱撚智
重要自己呃自己?

消息:閉路電視揭林子健安全上車離開旺角

https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170815/s00001/1502730976220

民主黨黨員林子健聲稱上周四在旺角街頭被人擄走及毆打事件發生戲劇性發展據了解,林子健今日凌晨12時半在大角嘴其母寓所附近,被警方西九龍總區重案組以涉嫌誤導警務人員罪名拘捕。

據悉,警員翻查當日附近的閉路電視,清楚顯示林子健安全上車離開旺角,所以昨晚深夜展開行動作出拘捕。警方掌握事態後,於周一晚上展開行動搜捕林,至凌晨12時半於林母大角嘴寓所附近將他拘捕,押返旺角警署,據了解稍後會將他押返馬鞍山家中蒐證。

民主黨成員林子健早前報稱上周四在旺角街頭被擄走,並遭迷暈、禁錮和毆打,及用釘書機在大腿上釘上「十字架」形的21口釘,至翌日凌晨於一沙灘獲釋。

好快又會話條片係假
又或者係替身上車

黑警講嘅你都信晒,當日佢地老屈咗幾多傘運幾多人襲警,上到法庭被官屌到拍拍聲

咪係 片又唔撚睇

乜撚野報紙黎

睇圖唔睇片=輕鬆炒車

扮MK容易

一見難忘, 點扮呀?

國家級間諜會扮唔到?你太低估共產黨
衫褲鞋襪帽全撚部一樣
連個書包右邊條帶既長度同角度都一樣
接受事實啦好嗎

你唔俾林子健俾人禁錮後,有人除晒佢衫褲鞋襪製造假證據?

你咁樣主張?係就龍門擺撚定啊
factwire拎D閉路電視再對時間
調整埋每個閉路入面既時間同現實相差後
已確定係對得上
你點睇,factwire係五毛?

時間係咪一定真?唔畀人造
可能林子健有人格分裂,戴口罩係佢第2人格。

共產黨最叻就係屈人精神病,當年北韓屈咗幾多反對者精神病掉入「病院」折磨死
其實肥果個真係幾似佢
但戴cap帽果個就完全唔似

其實件事真係唔太合邏輯

但係假設係中共派人搞佢
講真我覺得中共要搞佢 點解唔做到盡?要留佢活口?
點解會搞呢條友?到底佢知道左乜野要中共去搞佢?

咁再假設唔關中共事
佢苦肉計又用意何在?

造死咗佢香港分分鐘生亂,中共仲需要穩定嘅香港洗黑錢係唔會搞呢啲

咪係 片又唔撚睇

乜撚野報紙黎

睇圖唔睇片=輕鬆炒車

扮MK容易

一見難忘, 點扮呀?

笑撚死呀仆街

仲有個細節位

agger
一定淨係得連登仔考慮到哩個"細節位"
共產黨特工一定諗唔到

咪係 片又唔撚睇

乜撚野報紙黎

睇圖唔睇片=輕鬆炒車

扮MK容易

一見難忘, 點扮呀?

笑撚死呀仆街

仲有個細節位

agger
一定淨係得連登仔考慮到哩個"細節位"
共產黨特工一定諗唔到

脷申:覺得條片係真既
兩條片既個人都有
但再細心留意下

未變裝前:

變裝之後:

因為係唔同嘅 cam , 自然 setting 嘅幀速率係唔一樣

變裝之後唔係個人行快左,
而係係睇 vedio 嘅質素高左, 流暢

你地班人炒完車仲死雞撐飯蓋
樓主仲要盲撐到幾時?
明明差勁撚遠
是但影個
再搵堆五毛狗上來話係就係

低能弱智仔,唔好以為屈人五毛就代表你有腦先得架

你睇左陶傑篇文章未?

你老母一句唔高興就五毛,你無腦分析說話人五毛, 等你班無腦屈毛狗鍵國香港真係死得啦

用下腦啦 傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞