有冇人覺得CCTV片個男人體型完全唔似林子健

230 回覆
102 Like 76 Dislike
如果林 真有被夾走…
第一條片真的係佢 但了改第一條片時間

而第其後既片中人不是他…時間無做手腳

有一點無人留意/講

我依個推斷,係基於七條cctv中..
只有第一係顯示時間的toolbar
有明顯跳動轉變…而其他cctv時間係continous

各位可否翻看這點…
ps:我係睇factwire 的source
唔係林子健,唔通係曾志偉
究竟豬閪支那五毛 D_Wade 今次買邊面呢
買佢對家應該就無錯架喇
會唔會係知道有人跟蹤所以易容想逃走
上youtube睇下片先啦樓主
學大內密探零零發講,成對腳下面穿晒煲啦,當人傻既咩 行8字腳仲要咁柒,得佢一個
究竟豬閪支那五毛 D_Wade 今次買邊面呢
買佢對家應該就無錯架喇

我買撚重本條友精神病搞大龍鳳
你記得買重對家係支共特務夾佢上車啊

右腳掌向內行路,應該係佢
樓主del post重開?
第一個post你吊人點解仲信係兩個唔同既人

會唔會係知道有人跟蹤所以易容想逃走

知唔知咩叫易容
連登網絡法官出來維護社會公義
咪柒啦
側面影緊係無咁肥
段片究竟堅定流

角度問題定點,我覺得個肚腩差好遠

廣角鏡問題,留意埋林生左手架 alphard 都變左型
老實講 果種肥扁平足小腿同跑姿都中左9成
其實次次都係咁,公安搵其他人放消息試水溫,睇下仲有咩問題/疑點,到安排到7788就開始做野,真同假已經唔重要
你出出下街會唔會轉個頭戴帽戴口罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞