有冇人覺得CCTV片個男人體型完全唔似林子健

230 回覆
102 Like 76 Dislike
一個咁肥,一個高瘦
點解冇人提

肥左瘦左部部CCTV拍出黎有D出入, 但係每個人行路姿勢都係獨有既, 你睇返CCTV既片, 行路姿勢係一樣, 呢D好難扮出來既

有道理
唔好咁多幻想啦左膠港豬
衫褲鞋襪帽全撚部一樣
連個書包右邊條帶既長度同角度都一樣
接受事實啦好嗎

你唔俾林子健俾人禁錮後,有人除晒佢衫褲鞋襪製造假證據?

佢地話冇可能架
支那個個犯都真誠認罪
最公平

咁解釋下點解事發後唔去醫院而係開記招先啦
其實要解答肥瘦問題、啲鏡頭其實每隻個角度有啲低有啲高,高炒自然顯得個人瘦咗,同埋有廣角鏡拉長咗個人,所以你咪覺得佢好似瘦咗,實質你睇翻個人嘅手腳形狀,步速步姿都係同係個人嚟
cctv影鋪口門口不嬲都用魚眼鏡多
係斜上影又廣角拉長個人 , 睇落瘦d好合理wor

唔計佢俾人笠完仲返屋企沖涼食飯洗衫開完記招先去醫院呢d on9 野

淨係聽佢俾人笠果陣只係細聲問人"做咩事? 做咩事?" 而唔係大叫救命就知有問題啦 , 俾著你俾人左右夾上車點都會反抗啦
仲要係油麻地咁多人既地方 , 你估呢度係支那咩, 冇人會報警冇八掛師奶係fb谷廣傳?
宜家有拐子佬想擄走d細佬d老母都已經係fb "廣傳" 啦

劉霞 美斯波衫 點都唔係一個原因啦
美斯又唔係美國人 ,又唔係踢英超
絕對唔係政治敏感人物
因為咁而笠佢係奇中之奇

點睇都係豬隊友
一係內鬼幫中共手令人覺得下次真係俾人笠既政治人物都係做戲 , 唔會有人關心

最緊要第一條友公子獻頭 , 令所有港豬先入為主俾人笠都係自編自導自演 , 唔再理呢d事 , 從而減少一地兩檢 強制洗頭艇既關心情況
五毛狗
D_wade
天溢
財可通神
HHVDC_2017
唔敢入

天溢同HHVDC都係五毛
咁全地球人都係五毛啦
屈毛有用咩而家

佢第一頁話唔信林子健係五毛
連登起碼8成係五毛依我睇

你都係五毛啊蓋Ching
一個行冇力咁一個跑咁
其實話瘦個d人個眼睇乜撚野呢,睇小腿同手臂粗幼都已經一撚樣,細心睇根本連個肚腩都一樣大,只係2幅圖左右腳行加件黑衫影落少少唔同,話瘦個幅睇真d明明成個肚突出黎,邊撚到瘦
cctv影鋪口門口不嬲都用魚眼鏡多
係斜上影又廣角拉長個人 , 睇落瘦d好合理wor

唔計佢俾人笠完仲返屋企沖涼食飯洗衫開完記招先去醫院呢d on9 野

淨係聽佢俾人笠果陣只係細聲問人"做咩事? 做咩事?" 而唔係大叫救命就知有問題啦 , 俾著你俾人左右夾上車點都會反抗啦
仲要係油麻地咁多人既地方 , 你估呢度係支那咩, 冇人會報警冇八掛師奶係fb谷廣傳?
宜家有拐子佬想擄走d細佬d老母都已經係fb "廣傳" 啦

劉霞 美斯波衫 點都唔係一個原因啦
美斯又唔係美國人 ,又唔係踢英超
絕對唔係政治敏感人物
因為咁而笠佢係奇中之奇

點睇都係豬隊友
一係內鬼幫中共手令人覺得下次真係俾人笠既政治人物都係做戲 , 唔會有人關心

最緊要第一條友公子獻頭 , 令所有港豬先入為主俾人笠都係自編自導自演 , 唔再理呢d事 , 從而減少一地兩檢 強制洗頭艇既關心情況

屌你丫公子獻頭咁高都比你撚到, 好野
根據某D報導警方係用天眼既片確定佢講大話,
簡接已經肯定傳真社條片係真,唔使再討論條片啦
睇fb d comment
一時有人話cctv個個肥D 又有人話cctv個個瘦d
繼續撐
如果林 真有被夾走…
第一條片真的係佢 但了改第一條片時間

而第其後既片中人不是他…時間無做手腳
唔理真假
我覺得呢個政府中共玩哂既時代

個社會係需要啲怪誕同導火線
其實佢咁肥,要夾佢上車都唔容易
條街都窄咗添
肯定唔為同一條街
如果林 真有被夾走…
第一條片真的係佢 但了改第一條片時間

而第其後既片中人不是他…時間無做手腳

喂 , 鋪既cctv都可以話俾猶差拎去cut頭cut尾公怖出黎
但呢個年代成條馬路冇車cam拍到佢俾人夾上車?我真係唔柒信
出面先有條片熄左車車主唔係度都拍到個港女p牌hit & run
集體炒車 呵呵
https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170815/s00001/1502730976220

再睇,真係好似,除左對腳之外,就連行路時左右手FING的幅度都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞