有冇人覺得CCTV片個男人體型完全唔似林子健

230 回覆
102 Like 76 Dislike
難分真與假
你出出下街會唔會轉個頭戴帽戴口罩

仲要香港咁熱天氣
成班炒曬車
計中計中計中計中計中計中計中計中計中計
催眠自己 好似豹哥咁 殺左千雪但催眠自己冇殺到
我反而想知傳真社點拿到d cctv
cctv始終攝及私隱
除非警察落order搜證
我係一般商戶都唔會亂放出黎
樓主del post重開?
第一個post你吊人點解仲信係兩個唔同既人

你是咪認錯人
對鞋一撚樣
個五毛狙擊手深潛左
理性討論
如果林子健係想整盎土共搞新聞:
1) 點解揀旺角唔揀新界
2) 點解唔換衫褲步姿
3) 點會洗衫食魚柳包
4) 點解揀美斯簽名做藉口咁脫節
5) 點會8月尾出發留學之前先搞

如果林子健係收土共錢扮整蠱土共:
1) 特登旺角行顯得人多荒謬
2) 特登遮面又有明顯特徵,尤其內八
3) 故意顯得條友白痴
4) 故意顯得條友白痴
5) 條友收左錢做戲

如果林子健真係俾人捉走有替身:
1) 特登旺角捉人顯得人多荒謬
2) 特登遮面又有明顯特徵,尤其內八
3) 條友真係攰同餓
4) 故意顯得條友白痴
5) 土共唔會在意

點解傳真社一放片,但唔放埋佢轉入街口之後除口罩定上鐵定上巴士,而且差佬即晚拉人
無論結果係邊樣,依家香港人繼續溫水煮蛙,水滾都以為係整蠱。溝淡一地兩檢,拐人常態化,點都係共產黨贏

仲有咩疑點
希望林子健如實及清楚交代成個事 唔好隱瞞任何細節
有好多證據都對佢不利 而且好多人都想件事係假
因為佢地覺得中共比人屈 要還中共一個清白
工毛狗d_Wade好落力開工
衫褲鞋襪帽全撚部一樣
連個書包右邊條帶既長度同角度都一樣
接受事實啦好嗎

接條毛咩!睇埋佢行路嘅姿勢先啦
咁你都接受到就證明你係潛意識五毛啦
有冇整段片睇?
可能林子健有人格分裂,戴口罩係佢第2人格。
衫褲鞋襪帽全撚部一樣
連個書包右邊條帶既長度同角度都一樣
接受事實啦好嗎

你唔俾林子健俾人禁錮後,有人除晒佢衫褲鞋襪製造假證據?

咁佢比人禁錮完去左西貢又比過另一套衫佢著,所以佢先可以返屋企洗衫?

唔同cctv影出黎
醒下喇仲對販民有幻想
俾班友搵笨柒搵左30年都唔知醒
定係唔想醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞