「警世」嗌外賣誤入假PHD網站..被盜用信用卡…但結局竟然..

542 回覆
4567 Like 46 Dislike
其實係唔應該 樓主咁做先聰明
園區人才輩出
Google有錢收就得啦 你中毒又唔係佢中毒
學生正常都九千至一萬㗎喎
我都申請左張WAKUWAKU專做ONLINE PAYMENT
張卡每個月最高回贈到$6000簽帳,我真係REQUEST要$6000,順便又唔怕被盜,盜盡都$6000
Google 真係食屎大
樓主,咁我都想食Pizza

有幾張就快cut既信用卡
係咪有咁低cut咁低信用額、加大門有保安
就有免費Pizza?

行騙?成班連登仔食撚窮你
我覺得你部電話都有機會中左毒.

google正常唔會咁樣比人賣假網頁廣告, 我依家2部手機加電腦都search唔到呢2個假 website.

另外唔知係咪因為我用開iphone
我好似最近都冇見過link 下面會有咁樣既 方格關鍵字

唔知係唔係an機先有

for IT人. 佢呢種似係 itheme 野黎. ps 純估
呢期興食 dough bros
ok sorry 7左, 當我冇講過
100毛個演繹又幾好笑
有冇人睇完呢個post突然想食pizza
credit card都可以入錢㗎
直接入錢落信用卡可以洗凸個信用額
洗咩開2張
佢連個網頁都收咗皮啦
聰唔聰明我就唔知啦,我淨係知今次真係死好彩啦
公司地址搵過 叫一間digikey公司嚟
賣工程嘢 唔知關唔關事

你本身個reply明顯唔知digikey係咩公司嚟
你依家走出黎話 "夠知佢真嘢"
跌落地揦返拃沙 柒咗咪認又唔係啲咩大件事

你可以suspect嗰scam site用咗人地個address做cover, 你可以suspect入面既其中一個staff就係scammer而又夠膽死用公司address落order
digikey全球都用緊 你仲要double down用新世界做例子
我係嗰scammer下次phishing直接用Apple 總公司嗰address喇
反正會有你呢啲傻仔真係走去覺得係Apple會去scam人
你嘅標題同hk01啲標題一鳩樣
唔同嘅係hk01標題黨死全家
你唔係
樓豬醒目已 cut 卡
中左 我就諗緊點解仲未收到2fa message
以為phd on9

屌佢老母PHD好出個聲明警告人cut卡啦
比人冒撚到咁
推到全世界睇到
驚閪咩 咁有料駛撚呃人張卡黎用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞