「警世」嗌外賣誤入假PHD網站..被盜用信用卡…但結局竟然..

542 回覆
4567 Like 46 Dislike
我覺得做得岩喎
網上用信用卡 一係用細額信用卡 一係debit card
建議每餐都同呢個方法,好快就可以擊退全球騙徒
雖然件事已經發生咗
不過都想講吓adblock plus可以block走晒啲sponsored results
入setting untick "Show acceptable ads"就得
啲騙徒又幾有良心喎
驚個受害人無野食
假地址點收電話你以為集運倉呀?
我夠知scammer唔會用真地址啦
咁依家樓豬比到嘅汁就係咁多可以點撚樣
仲可以解決業績問題 分分鐘有好市民獎你拎
我夠知佢真嘢 依家講緊地址係呢個 唔知間公司有無問題/有無關係
師兄閱讀障礙定輕度
其實可以入多次個毒網 , 求其入信用咭號碼 , 應該都有免費Pizza 食
憂惠碼都幫你入埋
樓主幫大家搵到free pizza大法
詐騙集團只會用信用卡嚟呃人錢,信用卡喺全世界任何地方都用到,喺香港以外盜用警察都幫唔到手,所以個呃人link唔會收八達通,Alipay,PayMe,現金。因為呢啲只係香港先用到。要查一定搵到
送外賣嘅目的會唔會就係為咗證實住宅地址係咪正確?佢應該唔止搵你張卡咁簡單,要埋住址就應該有其他搞作
唔好貪呢啲啦 始終有你地址
除非你地址填第二到
一陣以為自己好醒呃左佢一餐
點知比人搞返轉頭就得不償失
直頭鳩打個信用卡比騙徒
搏佢用你d料前已經幫你訂左Pizza
已經比咗錢
請阿sir或者避寒中心d阿叔食
點做到credit 得咁少?
有冇諗過假網phd有份?
仲有冇勇者拎張冇乜信用額既卡,上去個網叫返幾百蚊PIZZA試下?
個網已經收咗皮
可能我就係最後被呃嗰個
加甜未?
代訂Pizza,收費係個pizza嘅100倍
Pizza有落係正常,多數係騙徒落,因為佢地會博事主唔知

如果你咁啱多野做,冇睇SMS又冇收到銀行電話,又照樣收到pizza,你咪唔會懷疑

幫你落Pizza係避免你個Pizza冇到打去問
好多年前嗰啲騙案已經係咁樣做㗎啦
Pizza有落係正常,多數係騙徒落,因為佢地會博事主唔知

如果你咁啱多野做,冇睇SMS又冇收到銀行電話,又照樣收到pizza,你咪唔會懷疑

10年前嗰啲騙案已經係咁樣做㗎啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞