『歸家post』BNO VISA 申請資訊 (41) 睇名––IHS準備加價

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
係我get 錯,多謝Ching指教
本身疊埋心水做唔切TB test向加價前申請,睇呢條片講可以交左錢,之後向佢個交文件期限前 交tb test都可以?同埋交齊文件先批,就可以遲少少出發,求指教,因為本身唔係plan 8月前出發
https://youtu.be/Xk1m_yi9llg?si=cgLVC5IFpAjvICEp
究竟tb test certificate可唔可以後補book咗星期三做,又未知result出唔出得切
有無人近排喺聯合做咗tb test分享返幾耐先有result
想問大家係點樣scan passport? iPhone係咪scan唔到,定因為係我本passport問題
上星期做
24小時就有結果可以上去攞證
想問少少問題 煩請各清解答

小弟打算同老婆加兩個未滿11歲小朋友申請Bno Visa,咁我地兩公婆都有BNO嘅 是否應該分開嚟搞會比較好? 兩個仔跟我名下 老婆就另外開File?

另外仲有個問題想問 如果分開嚟申請 老婆自己果份表都係要填婚姻狀況同配偶嘅passport資料,咁咪始終都係會Link Up兩個File? 但又無理由答無 單獨果份應該點樣填?

多謝各位高抬貴撚 屌少兩野
成年人各自申請
小朋友跟是但一個成年人
無被小朋友跟個位成年人申請時link返另一個成年人就得
先多謝清,即係第二個唔加2位Dependent 果個最後都用family Linking code group返埋? 咁Is there any family member apply at the same time果度應該揀返Yes?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞