高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(6)你登記左promo未

1001 回覆
9 Like 16 Dislike
唔批會status寫reject
銀行戶口得匯豐,而信用卡又係只得 匯豐既red同visa
冇儲里數,rc全部用哂黎找數

如果想開張銀聯卡,返大陸玩下雲閃付
或者 順便做埋淘寶類大陸買野(使用率唔高,但就咁支付寶好似倒蝕手續費,我又冇其他高回贈卡去抵銷好似,雖然好少但感覺上唔抵)

咁開邊張卡好
會唔會都係是但開埋匯豐果張雙幣就算
睇#1
卡機見到可以比銀聯
可唔可以用雲閃付比到呢
有冇巴絲試過
Hktv mall 買野用邊張boc卡最好
今日用chill卡買現金劵 一野打爆哂chill卡個max cap
儲埋d劵 95折果日先埋單 XD
up咩?
中銀海外消費狂賞包唔包食飯
https://flyformiles.hk/21206/銀聯卡優惠-雲閃付-手機閃付-銀聯二維碼
銀聯「雲閃付」其實係透過「銀聯二維碼」付款。你可以直接將信用卡綁定喺「雲閃付」App裡面,咁就可以進行付款及賺取優惠。
thx
係呀,暫時去到1月尾,希望佢會續
有,學生年代開咗一堆10k share limit嘅卡,cheer秒批
小弟不才想知點玩
我可以綁建行銀聯信用卡。
你vs 定vi
呢個係大陸戶口發行定係香港既銀聯信用卡?
我香港銀聯信用卡唔得
大陸吖,你有冇問邊發行。
而家有無咭交保費自動轉帳有回贈?最高都係見1%?淨收visa, master, 唔收銀聯... 用唔到EarnMore
另外 月交學費大約四千,淨收visa, master,可以paywave,手機NFC,有咩咭有多啲回贈?或者迎新?i-Titanium 點睇?
入app揀返張卡再轉帳,你會見轉$50000內都有手續費都有現金回贈返,咁咪free cash囉
哦哦
我唸住試綁香港銀聯卡
因為唔係度度都用到雲閃付
點解啲人強調係livi fresh 我有eminent 又得唔得
想問有無方法check到個網站係咪旅遊cat?
例如日本JR官網算唔算旅遊網咁樣
睇另一個post個excel
BTW JR 訂車票應該係計鐵路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞