高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(6)你登記左promo未

1001 回覆
9 Like 16 Dislike
真係估唔到繳費同超市係 shared 10,000
但買$10k超市會唔會太難
繳費幾千,剩低超市咪爆額
今日實測咗大陸版支付寶綁boc cheers visa俾rmb200以下既交易係無任何手續費。但未知有無積分回,遲啲再睇睇。
要等下個月先知有冇10x
我都想知中唔中
如果唔係用motion買好似抵d
買完誌左帳應該可以打去cs問
其實中銀張Visa Signature有咩用
對於收入唔高嘅人嚟講
每個月淨餐飲未必洗到5000蚊
回贈少仲要計着計着
用黎免手續費換里數
cheers card?
去到七月尾都仲係無門檻
交差餉食唔食到中銀嗰個狂賞派推廣?
食到
常見問題
Q1:係咪可以幾張卡加埋一齊玩?
A:係

新手問係咪即係可以幾張卡都登記20X?
點解我個日問中銀佢答淨係只可以一張卡登記
一張卡登記,全部卡玩晒
信銀Motion信用卡主要適用於小額飲食和網上購物,提供高達6%的回贈。簽賬上限為HK$3,636,每月最高回贈為HK$200。

請問係
各 3636, total 7272
or 加埋3636
共用上限
都計果5000蚊入面?
食繳費,繳費無下限,上限每月$1,667
我用cheer嚟登記,用chill卡比都可以
Sor, 依家睇到
連你都問呢條on9問題
10客戶若持有多於一個合資格信用卡賬戶,亦只須以其中一張合資格信用卡登記一次。客戶若以其名下非合資格信用卡登記及/或簽賬,將不獲享有關的積分獎賞。客戶若以其名下不同的合資格信用卡登記多於一次,有關積分獎賞亦將會誌入首個成功登記的合資格信用卡賬戶。於推廣期間,如登記的信用卡賬戶曾進行轉換、提升或並不適用作積分誌入,積分獎賞將誌入新卡賬戶內、或最近曾作合資格簽賬之信用卡賬戶內(以卡公司之獎賞誌入及系統設定為準)。如遇特別情況,卡公司保留權利以現金回贈代替積分獎賞誌入形式(以每1積分獎賞等值HK$0.004現金回贈計算)。
即係只有一張卡可以有20X ?
咁係咪揀Sogo卡登記最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞