[一月新番]月光下的異世界之旅 第二幕

767 回覆
16 Like 6 Dislike
其實消滅整個商會
會有乜問題?
其實係可以做到
不過之後
原來係咁
謝謝解答
啪一聲變面懵會談
暗影大人:送個核彈比大家
今季內?
高中生俾成年人逼兩逼load唔到dead air 真係好正常
呢段真心寫得幾好
佢又無準備 人地套下話就已經話想用錢解決
每一句都俾商會會長屌到啪啪聲

最尾個會長都算係咁
同真講會搞到佢個fd 叫佢死返去齊格算
所以依筆輸到底褲都冇埋
我到睇小說個時都睇到好嬲好嬲

想打撚死個會長
想問下邊度睇到小說 求link
依套野都唔知做乜鳩,男主輕鬆滅國LV係到左驚右驚D咩魔族半招都唔洗就秒啦成個傻閪咁係到諗諗諗
驚比女神發現呀
清識貨,啲人成日以為有少少力量就大鳩晒,根本就係傻鳩勇者嘅思維,代入個情況就遲早踢鐵板,而且男豬遇過唔少生死關頭,自然行事小心好多
點解巴同色會唔會畀建議主角點做?
主角好似啱啱出社會既𡃁仔
畀人捽 畀人呃
唔怕啦,男豬一定會走出自己一條路
就係要撞下板先會成長
當交下學費囉
話說上季尾比女神陰左獲,差d死
巴煲劇煲上腦 鍾意做黑幕
其實三個從者各有特色
巴係引導男主 暗中幫男主鋪路 失敗屬男主成長必需
識就萬能助手
澪就男主至上 男主永遠是對的
除非男主問 三個基本上唔會干涉男主做D咩
唔想再睇個傻西貴族 今集睇完都唔知睇左啲乜
傲嬌傲出禍
艾瑪:亞空實際話事人,職位等同於秘書
唔係秘書, 艾瑪直程係管家, 主一切內政, 巴係外交同戰鬥訓練, 澪係私廚, 識先係秘書, 其他例如矮人搞工防武器具, 小巴果園, 蜘蛛科研&藥, etc

成個亞空冇人識營商, 除左個商人fd, 開店靠直覺同常識, 市場環境、需求、價格波動冇人有意識去處理, 仲有大部分有關營商環境同關係網都係商人fd代勞, 試想像你現實開間小食店都要申請各類牌照、要搵地傾租約、要搞消防、要搞衛生同廚餘處理、要搞勞工福利, 諸如此類大把野男主or亞空d人唔會有經驗, 係好正常, 係個商人fd安排得太好讓男主有錯覺以為d野好簡易
個角色唔夠具體, 佢本質係想提升自身實力反貴族腐敗, 佢本身想拉攏藍毛2姊妹, 但男主插手+男主d學生強烈對比自己有幾廢, 咁憎佢+啪丸

想個角色易d明同理解, 其實唔應該好似動畫咁放大+重複咁朝午晚憎恨男主, 應該重點幫佢鋪本身個理念先係, 搞咁多無謂野前輕後重拖慢晒個節奏同偏離重點最後變傻仔角
小説都係咁,呢段寫得麻麻地
純煩膠

學院篇比商會撚寫得最好
佢由食藥個刻個腦已經出左事
負面情緒加強
無辦法正常諗野

咁岩藍毛呀妹又叫
男主商會既人幫手唔俾個貴族埋身
(男主好似唔知)

個貴族就以為係男主
特登阻住佢同藍毛呀妹見面
結果愈來愈憎男主
但其實完全係一個誤會來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞