有冇人覺得yoasobi (唱idol 嗰個)其實唔值得有咁多男團女團去伴舞

427 回覆
165 Like 3116 Dislike
你係咪切撚左隻手指?
Idol 出晒名 35 日 MV 過一億,連米津玄師套 Lemon 都比唔上

1 億:35日
2 億:77日
3 億:142日
4 億:263日

https://disp.cc/amp/ACG/gKhe
慢慢幫舊薯嘜🍠打飛機啦
唔識hot
YouTube 一search 嘩屌
152M

再睇睇yoasobi首idol
嘩屌401M
唔覺
難得日韓兩邊可以一齊表演
值得欣賞
次次有隊野紅實有班人出黎扮眾人皆醉我獨醒,接受現實啦,咁樣只會顯得你傻仔
咁咪你覺得囉
首歌做下動漫ending 或者打下太鼓都ok 好聽就稱唔上
但係插呢首會比啲盲撐撚咬
你哋兩件慢慢互屌啦🍠
果個係ano
成個post 我都俾人攻擊緊
Idol MV 只係用左 77 日就兩億,琴日去到四
Hot 同 Super Shy MV 到今日兩億都未到,邊首歌紅呀?
嗯 千祈唔好再迷任何歌手
全部嘢都係可以tune
Search到
You are 傻b係樓主個藝名
一首idol 連續八星期成為Oricon串流榜冠軍歌

想問new jeans上過第一未 上完之後霸到幾耐

榜都做開陪襯 其實都唔差在做埋伴舞啦 睇開啲樓主

自己心愛既組合做人地伴舞係嬲嬲既
認同
樓豬:「有冇人覺得畢加索唔值得唔值得放係XX藝術館
啲畫真係好核突 右眼係左眼既左邊
都唔知畫乜...
下刪3000字」
原來樓主係弱智
唔通新牛係實力派😂
人地係啲支那老師黎 佢唱得唔好 要俾個交叉去 唔俾進級
咪咁啦樓主擺明低級黑引戰newjeans
不過nj ditto 就韓國歌榜全年第一 supershy上過billboard
韓團大把idol自己作曲編舞大聲踩低人哋嘅努力,抬高自己鍾意嘅嘢真係好咩?

同埋以故事為題材嘅日文歌並唔係近期先有嘅嘢ニコ時期已經有唔少佳作(或者更早)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞