有冇人覺得yoasobi (唱idol 嗰個)其實唔值得有咁多男團女團去伴舞

427 回覆
165 Like 3116 Dislike
首先我知紅白係日本嘅地位係叱咤嘅地位,每年唱下啲出名嘅歌都好正常

但你憑咩叫seventeen成隻鴨咁伴舞,你知唔知hot 呢首歌有幾撚紅,淨係MV點擊都已經1.5億,仲未計其他音樂串流平台!

New jeans 就更加唔使講,2023 年一首supershy 真係差唔多全球爆紅,但係前日淪落到同akb+乃木坂一樣level 咁跳…

再講,yoasobi 其實真係好醜樣,又矮又成舊蕃薯咁🥔,頭又唔梳,十足十啲大陸農民工化咗個厚妝

隔離嘅橋本環奈正佢勁多皮,仲要唔知點解零零舍舍close up後面個emo/punk嘅長毛七情上面咁樣打鼓

你話影住yoasobi 都算話晒都係主唱, close up 條長毛打鼓點解唔俾多幾個鏡頭New Jeans?

總之個紅日嘅idol呢一part 真係好垃圾,垃圾程度同叱咜lolly talk有得揮
你開心咪得
其實我覺得yoasobi 真係唔值咁紅
之前用兩千蚊買張飛係中環睇佢表演啲人真係唔知咩心態
我又冇話開心唔開心
只係覺得有啲心up 啫
一紅就反就係你呢種人
多謝有留意lolly talk
不過其實 點解佢好似咁多人鍾意咁嘅

明明唔係實力派 但又冇料行偶像派
啲人究竟鍾意yo啲咩
已經俾咗錢買飛睇我老婆yoasobi
https://lih.kg/3504586
yoasobi 唔係一個人, 係個隊名呀傻仔
人地叫ikura
我唔係反
首歌係好聽,又有話題性,idol 搵idol 伴舞呢個concept 正喎,橋本環奈千年一遇就係idol 出身

問題係搵new jeans

佢點可以同akb 呢啲毒撚野企埋一齊

我自己覺得搵齊藤飛烏+橋本+akb 已經夠晒,效果仲好,全日idol
精神分裂
難聽到屌出聲
你都係想人問你其實知唔知Yoasobi係隊名唔係人名啫
會唔會太明顯
希望2024 會令你改觀
聽歌就聽歌啦
係要分高低唔知做乜
咁撚樣都出到街,仲衰過姜b
Yoasobi 係佢嘅表演名,佢真名係ikura

即係好似twins 佢哋成員都有各自嘅名,佢哋梗係唔係孖妹啦
兩千蚊睇值咩
佢係唔係實力派我唔知,但佢唱呢首歌...伴舞果班應該冇邊個唱得好過佢
已經好多人同我講過

我知yoasobi 係藝名,ikura係真名

知啦知啦好撚煩呀

成龍即係陳港生嘅道理
唔好再上台就得
舊蕃薯陪襯返newjeans 就差唔多
呢啲都係auto tuned 咋嘛 有幾勁
紅白俾呢首全球咁受歡迎既idol 做差唔多壓軸, 仲要搵返真正既 idol 黎跳, 人地自己團都當係一種表演, 冇話放唔放下身段, 值唔值咁樣, 成班年青偶像歌手一齊大合唱跳舞, 成件事係好開心, 好融洽好好睇, 你睇下紅白個 cam 係捕捉哂咁多團既 solo 段就知係隊隊都重視, 而唔係所謂"伴舞"
巴打係咪睇慣左香港只係電視台互鬥吹捧既樂壇, 而睇唔出呢件事係幾咁美好
但我想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞