有冇人覺得yoasobi (唱idol 嗰個)其實唔值得有咁多男團女團去伴舞

427 回覆
165 Like 3116 Dislike
你件🍠咁教你?
你放心我唔會衰俾佢睇
更加唔會衰俾你件垃圾睇
其實係佢哋幫人伴唱,咁樣諗會正常返好多
兩邊真粉都睇穿你想做咩就算吧啦 收手啦
睇班真心膠毒撚扎扎跳都幾好笑
首歌佢架喎
睇唔過眼,咪買起yoasobi叫佢地幫返new jeans 伴舞囉

new jeans 都係打份工,叫佢做咩都要做㗎啦,唱首歌叫gods就真係當自己神呀
所以咪就係伴唱俾其他人跳舞
9月先連開3個post叫春 再講 你成功與否大概無人想知 但你帶多次帽我想知 希望感情台再見你開post講 (我兄弟又食左我條新女)
請問Billboard Hot 100同Billboard 200個啲係咩嚟?
點解我見NewJeans有但YOASOBI個邊又無
直接 block 算...
排名數據計算方法唔同 唔好咁認真去比較 我拎黎駁下個傻閪
你自己都不攻自破啦
冇在邏輯仲要玩人生攻擊
佢係ayase hater
咁都得
條人生攻擊番薯賤種fans 係咁上下
你叫lolly talk唔好走音先啦,人哋yoasobi 冇走,仲好撚high添,成個stage好high好開心喎,同埋大把韓國idol都有拍呢首嘅challenge,yoasobi直頭用呢首上韓國打歌節目添,證明佢好hit
你當歡樂滿東華大家一齊跳十字步咁,成件事根本冇咩問題,唔通又會有人屌家燕老母唔值得阿姐伴舞咩
咪就係,咁叻,你作返首hit爆全球囉
當年psy咪一樣紅到去全世界,唔通又實力派/偶像派咩
你話影住yoasobi 都算話晒都係主唱, close up 條長毛打鼓點解唔俾多幾個鏡頭New Jeans?#???#lm2#???#lm2#???#lm2

釣魚撩交嗌使唔使咁撚明顯
其實如果你話new jeans hit,不如話閔𤋮真嘅concept 同歌hit,new jeans實力同樣唔係最好,都唔係最差,但佢咁成功一定係因為閔熙真,如果一開始new jeans唔係依家呢5個,係另外5個實力樣貌相當嘅妹妹,一樣會hit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞