有冇人覺得yoasobi (唱idol 嗰個)其實唔值得有咁多男團女團去伴舞

427 回覆
165 Like 3116 Dislike
你覺得唔值咪唔值囉
其他人覺得值都唔關你事
終於有一個持平嘅comment

唔係話yoasobi 佢唔好,而係覺得而家好似用好多朵花襯托舊蕃薯🍠
出得post就預咗俾人鬧

但我覺得冇錯喎我講嘅嘢
New Jeans 係城城, 你連城城都踩埋, ok you win
New Jeans 係紅, 但其實同 yoasobi 兩隊都未上神檯啦, 我覺得佢地係日韓近年爆紅既組合
呢個係咪faker嚟?

冇撳入去睇
The first take 好似有
New jeans咩新鮮蘿蔔皮啊
樓主on9 ,數數都唔識,此post 已完
我有講錯咩?

我知一定係有啲分別,但你point 唔point out 到另一pair 例子?
鴨?
再講,yoasobi 其實真係好醜樣,又矮又成舊蕃薯咁🥔,頭又唔梳,十足十啲大陸農民工化咗個厚妝

隔離嘅橋本環奈正佢勁多皮,仲要唔知點解零零舍舍close up後面個emo/punk嘅長毛七情上面咁樣打鼓

你話影住yoasobi 都算話晒都係主唱, close up 條長毛打鼓點解唔俾多幾個鏡頭New Jeans?

好撚好笑
冇踩 係yo 推得太高吹得太大
訓撚醒未 yoasobi係ikura+ayase 懵盛盛仲問人夠唔夠清楚
日本人團結, 懂得欣賞其他人, 對於伴舞唔會太抗拒, 個show夠high好睇就得, 一班人齊心做好一件事
香港人(支那人) 好內鬥, 齋係一隊mirror都要搞上下弦, 有人成日想單飛, 有人就好耐都無機會出一首自己嘅歌, 無人有心去做好個SHOW. 上弦嘅覺得班下弦係菠蘿雞, 下弦嘅公司係都唔撚捧, 搞到心灰意冷, 無人團結有心去做好一個團隊, 或者係一個show
400m
背后?
Who
有咩值唔值?人哋覺得好玩咋嘛
你有份唱?
你又知佢開心?
咩叱咤既地位
叱咤只係頒豬肉獎既公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞