[一月新番] 迷宮飯

969 回覆
58 Like 8 Dislike
ED2係由迷宮主既角度出發
卡布爾試過幾次撩男主傾計都被無視所以條氣唔順
今集好好睇,黑仔有無咁醒,鬼妹好正
架妹都正(東方人)
黑鬼勁醒
一野咀埋去架妹度
呢Part者曳曳
咸濕戰鬥漫咁
"阻住詠唱嘅最好方法就係..........."
明明主角仲靚仔,但d女勁冧黑仔

套野d 半身人好撚正 好可愛
但係主角神神化化毒毒地咁喎
單純計樣,你見跟住東方劍男個幾條女,望一望個黑仔,塊面已經紅左,所以唔係因為黑仔醒先冧佢,係因為個樣
岩岩覆錯左自己

單純計樣,你見跟住東方劍男個幾條女,望一望個黑仔,塊面已經紅左,所以唔係因為黑仔醒先冧佢,係因為個樣
黑鬼本來好似做到佢同條女有路咁
點知後尾同轉移男一對咁
呢套野掛住寫主線無曬啲感情線
有既 去曬d食物度

不過一般屌下 觀眾/社會都會容許
但今集佢既有能力殺人
再加埋自稱要揭開主角所謂嘅面目個雀躍表情
觀眾係討厭個種 十足十愉悅犯嘅特徵
連登上面
經常都係見到好人好事就即刻搵下有冇破綻
見到靚女成功
就即刻搵位入佢話係雞係公廁
搵唔到位入都要講句「扮撚晒野」「好撚虛偽」「咁你都信」
道德問題啦

如果你咁諗夜神月一定冇問題

黑人係想永久殺人,而唔同復活屋求財

你覺得黑人冇問題嘅話,可以反思下
睇漫畫/動畫都要睇到咁左膠大愛真係好撚辛苦

睇Death note梗係想夜神月贏啦

正常人會識同現實分開嘅
Btw 主角隊一定唔係大愛左膠

如果佢地遇着呢啲事,應該會送佢地去領主到
送佢地去領主到都係口同鼻拗 告唔入佢地既話仲多左班仇人唔知幾時黎殺自己

迷宮入面係法外之地 有人想殺自己仲已經郁左手 殺返佢地好合理

表白咗應該有一齊,但對外身份可能唔係皇后
作者好成功地寫到,黑人嗰隊超乞人憎

1) 無料扮四條,短時間連死兩次
2)小氣,記仇(仲要唔攪清楚件事先)
3)賴正義.係正義就唔會殺人.亦唔會令對方無得復活.
4)不知恩圖報.主角保住你地條屍,先復活到.
真 又拉佢上水又幫佢地驅靈 仲係咁啫住人地偷野
三個基佬抱笑死
咪住 同復活屋求財嘅條件係要隊冧復活屋嘅隊友喎
佢殺對方嘅動機唔單單係"自己想殺人"呢點
而係對方已經出手整佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞