[峯哥又走數] 林峯討論區(6)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
佢就算係香港都留唔耐嫁啦
冇期望就冇失望
屌佢收撚皮啦 當日擺明借林峯上位攞知名度
然後一腳飛起林峯
佢唔好再接觸男神 唔該
當林峯condom用完即棄
點解澳門嘅? 唔係香港攪咩?
今年的確係澳門不過可能真係咁啱
但係佢去澳門有咩搞
不過如果真係佢頒俾釘姐都開心嘅
起碼可以再見到佢地一齊喺電視出現
真係無點理tbb攪咩
係就正呀
屌佢老味好似幾年前搵Bosco同唱K頒 好似比翻個獎佢哋啦 特別峯哥同Bosco真係值得攞視帝
根本佢地幾個都值得攞
就算唱k唔做啲衝動角色,好似缺宅男女入面都做得好好
其實唱K鐘立文個角色都唔係真係咁衝動啫 不過我純粹覺得林峯同Bosco比起其他嗰三個高一班
CW幫峯哥有冇作咗50首
澳門搞咩?冇留意
咁又真係唔知
喺wiki copy出嚟 真係差唔多有50首

* 林峯 - 心呼吸(曲/編/監)
* 鄭嘉穎、林 峯、佘詩曼、楊 怡 - 與朋友共(曲/編/監)
* 林峯、鄭嘉穎、吳卓羲、黃宗澤 - Put Your Hands Up(鄧智偉、陳詩慧、葉肇中曲/詞)
* 林峯 - 愛在記憶中找你(曲)
* 林峯、鍾嘉欣 - 心領(曲/監)
* 林峯 - Tonight(鄧智偉、莊冬昕曲/監)
* 林峯 - 浮生若水(曲/監)
* 林峯 - 愛不疚(曲/監)
* 林峯、吳卓羲、陳鍵鋒、馬國明 - 風暴(鄧智偉、葉肇中曲/鄧智偉監)
* 林峯 - Illusion(鄧智偉、莊冬昕曲/監)
* 林峯 - Let's Get Wet(鄧智偉、莊冬昕曲/監)
* 林峯 - 如果時間來到(曲/監)
* 林峯 - 值得流淚(曲/監)
* 林峯 - 換個方式愛你(曲/監)
* 林峯 - Hello(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - Come 2 Me(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - 我們很好(曲/監)
* 林峯 - Morning Cute(鄧智偉、莊冬昕曲/監)
* 林峯 - 定鏡(曲/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯 - Vampire(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - 所謂理想(曲/監)
* 林峯 - 直到你不找我(曲/監)
* 林峯 - 同謀(曲/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯、楊千嬅 - 初見(曲/監)
* 林峯、蔡卓妍 - 一直都在(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - Baby Lady(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - Broken(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - CHOK(鄧智偉、莊冬昕曲/編/鄧智偉、陳少琪、莊冬昕監)
* 林峯 - How Deep(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - Light Up My Life(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監)
* 林峯 - 再一次(One More Time)(鄧智偉、莊冬昕曲/監)
* 林峯 - 我很痛(曲/鄧智偉、陳少琪、莊冬昕監)
* 林峯 - 試煉(曲/監)
* 林峯 - 讓我愛你一小時(曲/鄧智偉、陳少琪、莊冬昕監)
* 林峯 - 等你回來(曲/監)
* 林峯 - 幼稚完(曲/監)
* 林峯 - 同林(曲/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯 - Nice(鄧智偉、莊冬昕曲/編/鄧智偉、莊冬昕、林峯監)
* 林峯 - Once Again(鄧智偉、莊冬昕曲/編/鄧智偉、莊冬昕、林峯監)
* 林峯 - BB(鄧智偉、莊冬昕曲/編/鄧智偉、莊冬昕、林峯監)
* 林峯 - On My Way(曲/監)
* 林峯 - 也無風雨也無月(曲/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯 - 江山背後(曲/監)
* 林峯 - 守衛(曲/監)
* 林峯、歐陽靖 - Reunion(鄧智偉、莊冬昕曲/編/監/鄧智偉、莊冬昕、MC Jin詞)
* 林峯 - All We Need Is Time(曲/鄧智偉、莊冬昕、葉澍暉編/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯 - Close2U(曲/鄧智偉、莊冬昕編/鄧智偉、莊冬昕監)
* 林峯 - 幼稚未完(曲/監)
Close2U冇plugso sad
真係好想聽全首
嗰陣聽咗幾句已經覺得有feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞