[峯哥又走數] 林峯討論區(6)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
咁應該唔會上chill club同勁歌
咁快
回憶中那個世界很和平,我們晚晚追看他做男一的劇,年尾捧他做「亞太區最受歡迎男歌手」,那怕最初只是亞皆老街至太子道西一帶,大家不過笑笑算。那個還有狗仔隊的娛樂圈原來已經很友善,沒有狗仔隊的時代才真正可怕。

垃圾鏡報笑撚死人咩
那個還有狗仔隊的娛樂圈原來已經很友善
佢想帶出啲乜
鏡報同班鏡粉最尾咪又係想講佢哋喺依家呢個年代受到嘅攻擊最多
On9林峯以前有冇fans幫佢護航啊 大家都係默默承受 邊有好似而家啲鏡狗咁屌返人轉頭 點計都係林峯受傷好多
班傻閪講到依家網絡欺凌好嚴重 我心諗唔講以為十年前未有social media 都仲未計以前報紙雜誌mean咁多
https://www.rthk.hk/radio/radio2/programme/musicinaction

佢話啱啱錄咗一首徐浩寫比佢嘅歌
起碼暑假(唔走數嘅話)
啱啱聽晒 好期待徐浩隻歌最尾又唱馴獸師之王 仲話好樂意唱 邊似得鄧麗欣叫佢唱fantasy tale 又呢樣又嗰樣 仲要唔肯唱
睇嚟10年前係冇高登呢樣嘢大家集體蝴蝶效應
都估到又講Stephy出嚟
佢後尾有唱幾句嫁
Ok啦遲啲3,4月都會有家族榮耀首主題曲 咪暑假先再出徐浩嗰首
林峯+薛海琪+Tank呢個cast應該唔差架喎
咁咪有兩首? 唔出就唔出 一出就幾首
咪就係 嗰陣高登香討仲有youtube fb咪一樣大把人笑 依家班鏡有鏡報娛壹同埋班黃kol吹奏已經完全兩回事啦
其實我唔明點解佢咁抗拒 有首大家鐘意嘅歌正常應該會proud of it
佢就係上個禮拜kkbox live話嗰日去錄首劇集歌 套嘢應該上半年會出街
佢hea撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞