[峯哥又走數] 林峯討論區(6)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
呢個都真 依家唔玩social media真係好蝕底
咪就係 仲要過咗數先然後齋等
想講完全係無了期咁等
其實係有啲離譜 仲要依家呢個新fans club佢哋話係公司負責
得罪講句真係好垃圾係咪即係天高搞
應該係啦 又要賺錢但又唔做好啲基本嘢
左中間好bl
原來mag仲喺華納仲以為一早走咗
https://www.instagram.com/reel/C45dvTsytJ-/
吳卓羲重返樂壇。

近年因內地真人騷《披荊斬棘》而爆紅的吳卓羲,近日到伍仲衡和周國豐主持的直播節目時表示,準備重返樂壇,正計劃推出《別怪她》2.0,並談及自己的事業低潮。

吳卓羲直言自己「恨唱歌」,不過承認自己唱得唔好,他指「我唔係學唱歌出身,冇得呃,惟有不停練,以前監製會同我哋練咗歌先入錄音室,我錄一日8至10個鐘,嗰句唔好就返嚟補。」並指自己正計劃與鄧智偉推出《別怪她》2.0。之後仲開金口唱首本名曲《別怪她》及《紅蝴蝶》等歌曲。

他又提到因緋聞及負面新聞而陷入事業低潮期,稱:「行過報紙檔份份封面都係你,有真真假假,緋聞嗰啲嘢,假嘅嘢我又好驚人哋會信,返到屋企自己喺度諗我聽日點面對呢?過咗下一個禮拜,封面可能全部都變咗林峯。」其中被提到問古天樂借錢一事,他即回﹕「根本就冇呢件事,你又唔可以講咁多嘢,又唔可以叫當事人出嚟幫我澄清,都幾無奈幾無辜,我喺屋企好低落。」不過,他又稱做呢行要睇開啲。
其實幾時先出別怪她2
上年講到今年
佢同男神首合唱歌呢?
好似講咗幾年都未出
反而呢首出得幾突然
呢首for支那市場上面好鍾意佢哋合體
我就唔理咁多 班垃圾夠薑就放碼過嚟 最多咪佢哋有佢哋吹奏我有我屌
雙龍
但首歌真係好唔好聽
呢個真
應該變咗心 但個感覺有啲似微博有個林峯fan grp admin係鳩柏豪fans
追都唔追鳩柏豪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞