我都估唔到我咁想離婚

206 回覆
144 Like 924 Dislike
同連登仔講下一代
回家吧
咁委屈你咪上小紅書囉賤種廢老

層樓裝修完之後,老婆見佢嘅親戚朋友移民之後過得好好,又話想移民。

你自己都無主見,比條八婆HEAD撚住

同埋見到你話你老婆見你同第二啲女傾計都唔比

呢啲咁既賤種女人唔死都無撚用啦

如果你唔係真心膠,係真人真事,我睇文字都覺得壓力大同頭痛,
為左你身心健康
一係同條八婆傾下,一係就真係離婚返香港生活好過啦🤭🤭🤭🤭

從來唔鍾意打卡,唔鍾意show 自己屋企d野

有乜問題 點解咁鍾意其他人知自己生活
大把人係咁
離就離喇,契鳩弟
講咁多廢話講經咩
應該唔係驚無左老婆唔掂,係驚佢報仇害到自己
老婆咁outgoing都唔俾你同女仔講嘢?
定睇穿你有其他意圖咋
即係連登賊囉
自己唔做叫人做
你唔記得左你老婆係男人黎咩?
想問你地點樣有下一代?

https://lihkg.com/thread/3161303/page/1?post=1
咁希望佢人生永遠都唔開心
樓主都幾On9,成世人俾個老婆lead住嚟行,移民,打工,消費都係老婆老婆老婆, 做男人做到你咁,加條狗帶同隻狗有乜分別? 快D同佢攤牌啦,以後你話事,唔跟你嗰套就離婚. 上連登訴苦, 不如直接同老婆攤牌啦. 咪再on9咁過一世.
唔係唔好,問題係冇錢
有撚人同佢結咩
俗世即係唔講政治
Ching你唔係唔愛佢,你唔係想離婚,你係生活壓力太大,但係又暫時搵唔到解決辦法。

你試吓同老婆講清楚兩個問題,
一係經濟問題,大家商量下點做,
二係相處問題,講真同同事講嘢都會令佢唔開心係佢on9,佢仲要話識人好過識字?只可以識男人?

加油,你已經係一個好老公,好過好多人
同我地講把撚呀 同你老婆講呀嘛
六年 咁耐都了解唔到老婆/自己? 抵你有今日
貪人又大波又有家底要佢配合下就咁委屈
十足十為咗身份證嫁比公屋牙伯啲支那妹 都係為咗利益先一齊,只不過啲支那妹好服務啲,唔似得你個fd咁
起底勿認真
仲要佢老婆係搵得多錢嗰個 用自己啲錢去玩又唔得
五毛狗真係九唔答八,一睇到移民兩隻字就射撚晒
衰佬上連登唱衰我?
咁有冇同佢傾過
就咁睇係你單方面內心不滿但從來無同佢講過
可能佢內心唔係想壓制你,而真心覺得咁係愛呢?
不如大家開心見誠傾傾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞