(海軍)STU48 宣傳推廣區~~岡田船長指原經理帶隊起航~~出發啦!!!!!

1001 回覆
16 Like 18 Dislike
岩岩入黎一期生小圈子肯定唔點so班d3
d3咁快就搞花臣有無咁蠢啊
識玩梗係繼續圍爐扮cp
講開呢樣佢地3個一入黎dum低另外2件stud3
其實又唔覺呢3條女好得去邊
但由良同中村舞都真心幾高質
咁又冇掉低另外2件
舞Q同宙花仲一齊開緊SR
https://www.showroom-live.com/48_NAKAMURA_MAI
咁佢地5個周不時都互貼
https://sns.emtg.jp/stu48.member/stu48.member/mypage
你可以話係業配既
draft可能太少人做唔到真係團結或者團隊精神
唔似16期team8果d有個team去奮鬥
或者已經升格咗上隊果d咁
利申:個人感想9up
https://www.showroom-live.com/48_OKI_YUKA
即刻三條女一齊開SR來同你地講佢地冇不和
此地無銀 後生妹邊有隔夜仇

btw由良好似幾正.......
5仔果度連開兩個po
幾個d飯係度互嘈
你係營運都會要求佢地即刻去滅火啦

btw佢地齊唔齊心幾日後個活動就知

「ひろしまフラワーフェスティバル」ミニライブ
●出演日時
5/4(金)18:00〜18:30
●開催場所
平和大通り・平和記念公園(広島市中区)ほか
カーネーションステージ
●出演メンバー
瀧野由美子・沖侑果・信濃宙花・中村舞・溝口亜以子・由良朱合
※出演メンバーは体調不良等の理由により、予告なく変更になる場合がございます。予めご了承ください。
我嚮b站search過舞q同侑果上一次一齊開SR應該係舞q生日果次(4月4),之後好似無一齊開過,不過果5個D3自己開的sr內容就唔識聽了
更可況果個5ch post講的野唔知係唔係事實
佢地之後有幾次試過唔同時間開SR
一個開SR 另一個就係鏡頭以外間唔中攝下鏡
係近呢一兩個星期少左一齊
(行程上可以解釋 早兩個星期佢地因為要一齊前座公演所以一齊住酒店
之後果個星期因為係各自solo所以冇一齊訓 到今個星期冇前座公演所以各有各忙)
而咁岩呢排52單抽選中
班日本仔就係度FF佢地因為其中一兩個成績好而不和

其實呢兩個月係一期生最多時間係埋一齊
連續兩個月公演/握手會
訓足兩個月酒店
就算唔一齊開SR都會有聲音出演
等睇陸上公演完滿結束各自返屋企後d日本仔話一期生不和
好快就無咗件事啦
聽日佢地全部響横浜,睇下會唔會一齊開sr
花音匿係浴室到開SR
突然有人衝入來想沖涼
花音手指遮得快
所以唔知係邊位成員
點解可以唔LOCK 門
點解要係浴室開
船團好興浴室開sr
如果係浴室一齊開,之後順便一齊......
見過土路生優里同福田朱里兩個逼埋喺個浴室度開SR
主要兩個原因啦
第一係兩個人同時間開SR會疊聲
(呢度係指同時間各自開SR 唔係兩個成員坐埋一齊兩個鏡頭對住果隻)
隔左對門就會好D
不過有d成員好鍾意搞9第二個 尤其係福田
試過有次突登收左自己個SR走入浴室騎劫土路生個SR

第二個原因係成員有年齡限制
為左唔想同房意外攝鏡或者騷擾同房做自己野
多數都會自己匿係浴室到開SR
就鐘意福田呢d玩法
船團真係sr女團嚟
都未見過有gp普及率咁高
浴室呢種玩法真係逼不得而
新mb係有 heart 啲
一開sr點都見到有stu mb
點解我撞唔到浴室play
其他團雖然都係一開一定有一兩個
但船團係一開成堆
希望之後都唯持到
主要兩個原因啦
第一係兩個人同時間開SR會疊聲
(呢度係指同時間各自開SR 唔係兩個成員坐埋一齊兩個鏡頭對住果隻)
隔左對門就會好D
不過有d成員好鍾意搞9第二個 尤其係福田
試過有次突登收左自己個SR走入浴室騎劫土路生個SR

第二個原因係成員有年齡限制
為左唔想同房意外攝鏡或者騷擾同房做自己野
多數都會自己匿係浴室到開SR
就鐘意福田呢d玩法
船團真係sr女團嚟
都未見過有gp普及率咁高
浴室呢種玩法真係逼不得而
新mb係有 heart 啲
一開sr點都見到有stu mb
其他團雖然都係一開一定有一兩個
但船團係一開成堆
希望之後都維持到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞