(海軍)STU48 宣傳推廣區~~岡田船長指原經理帶隊起航~~出發啦!!!!!

1001 回覆
16 Like 18 Dislike
投自己推好過
睇官方twitter今日陽菜雙馬尾好正
我上次抽mobile兩場都係最後
係幾正
但印象中佢好似成日都雙馬尾
mobile都會抽到最後
仲以為留哂d最尾嘅位去一般販賣
琴日睇果陣最深刻係満里奈淨係望前面再加上無表情咁表演
之後mc係完全低頭唔參與嘅樣
想問佢其他場係咪都係咁
如果有睇開Setobingo就會發現佢係一個超怪既女仔
應該係成個48G咁耐以來最怪既
但你又唔可以話佢鹽
因為佢平時showroom又好正常又唔會話好deadair
唉點解地上公演冇dmm播
而家要等佢出碟先有得睇
做節目唔係好出聲咁
但係又引到人睇
佢個場又細
仲要只係攞部相機拍片
邊有可能直播
真係要等有自己劇場先有可能
setobingo 播完 認mb一流
形容得有d恐怖 不過似係中二病妹妹
可能個日咁岩無mood
我都係睇setobingo 先開始認識呢團
呢排係咁睇返佢地之前d番組
睇番有d節目佢地上年岩岩出道有啲mb就要單拖跟幾個mc外景 好大歷煉
今年總選多左20個位 希望除左由美子奈奈會有其他mb入到
佢節目其實都算幾表現自己
又做d中二手勢,同埋都算講好多野
但琴日mc,題目係第一次做嘅野
楓ちゃん主動問佢,之後佢係咁樣答
初...めて...バンジー...ジャンプを…やりました…,
とても…楽し…かったです…
之後問佢幾時跳定係邊到跳就話唔記得咗
搞到楓ちゃん要強行收場
本身期待佢表演果陣會有唔同表現
不過stu都係啱啱開始,
咁嘅表現都唔意外
都幾期待佢以後會變正常定係仲繼續咁樣
由美子入唔入到圈都成問題
STU好多ACE候補
早排由美子話目標係要入選拔
5ch STU個主post已經係咁討論
果度個主流意見就係
“由美子就算總選咩成績都好都係會受營運強推,所以冇必要集中投佢,投自己既神推就好"
問題係你根本唔知船團有幾多“Basic Salary”係度
只係投自己神推而冇對策
最後只會攪抄一個都入唔到
setobingo最有印象係佢 真係好神神化化,又超級中二

但成日mc同佢講野都唔理.......同埋佢真係好識化妝
我條個fd去之前個tour
佢一個人睇山口場坐第4行
一齊睇廣島 兩場都最尾個行
公平咩
我握手握過
真人都好怪
明明佢家姐好正常
運呢d野....
不過琴日果場我後面疑似係福田朱里嘅呀媽
因為得佢係企住睇同埋佢同個婆婆一齊入黎
雖然都唔排除可能個婆婆要人睇住嘅可能性
點解會知道佢家姐係點
不過性格呢d野...
仲要而家咁啱係呢個年紀
真係咁
成場無見過佢笑同表演果陣無望過d觀眾
所以先印象咁深刻
我都諗係咪無心情先係咁所以想問下其他人
佢應該講緊藪下楓
佢係藪下楓個家姐藪下柊啲飯嚟
講緊大谷呀
楓妹咁正點會怪
大谷家姐家姐類似地下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞