(海軍)STU48 宣傳推廣區~~岡田船長指原經理帶隊起航~~出發啦!!!!!

1001 回覆
16 Like 18 Dislike
今次第3次去握佢咋
不過上個月去握手 一入去直接嗌我名
可能我showroom有上排名 易記d
上排名
仲記得我
想問要課幾多先上到
正常一兩張握手劵價錢就得
下,有冇咁少
佢地開得咁密
你嘅意思係開一次課一兩張?.....
間中上下榜咋
我意思佢地開得密 除左一兩個痴線佬 其他人都唔會課太多
佢個榜係每次開重新計?
咁耐都唔係好清楚
逐次計
1yen/1粒星星=1分
每個comment都有1分 不過有上限得100定50
每次都重新計
所以佢地每次收房時都會讀13至1位以示多謝
同埋如果你改個好特別既名佢地好易會認得
一路以為係總榜嚟
係咁嘅話係幾引人課金嘅
みゆみゆ: 今宵もまた夢で会いましょう

叫左佢講一次
之前有人出咗sr課金榜
成年計啲人課咗過千萬日圓落mb到

http://akb48team8.net/archives/showroom-7.html
呢個有睇
頭幾係真係日日開好勤力
【STU48瀬戸内7県ツアー~陸上公演 2018~】4月広島公演の前座出演メンバー決定!
http://www.stu48.com/news/detail/1755

現在開催中の、「STU48瀬戸内7県ツアー~陸上公演 2018~」の兵庫公演から、STU48研究生の5名が前座に出演しています!
4/16からの広島公演では毎日1名ずつ出演することが決定いたしました!
チケットは一般発売中!是非お越しください!!

●4月16日(月) 中村舞
●4月17日(火) 由良朱合
●4月18日(水) 溝口亜以子
●4月19日(木) 信濃宙花
●4月20日(金) 沖侑果

上星期係 渚のCHERRY 輪流企C
今個星期係 輪流solo
係到重申番 薮下楓我女友
由良solo
點解stu有劇場 hkt乜都冇
其實呢個船上劇場仲有好多隱憂
首先係船上裝修用既時間同埋難度都大過一般建築物好多
如果係全面大修
計佢6月開始可以改造
船內改左裝修或者改左用途又好似要再驗過牌
例如迫車位要改成一間房或者舞台又要通過消防/通風果類牌照
手續都俾普通建築物長時間好多
要今個夏天內要完成再開幕跟本係差唔多冇可能
如果就咁係甲板上面整個露天舞台
一有風雨又即刻冇得玩

變成船上劇場之後隻船又點樣維持維修費同平時運作費用?
一係就平時劇場票費加價
但係一定唔會加得少
如果佢繼續當係客船運作
間唔中先開放俾STU劇場公演
或者個劇場會開放做其他娛樂用途
咁仲衰過HKT而家天神借緊既果個劇場
因為都係冇“專用”呢個意義

仲有最大鑊係日本有條條例係禁止17歲或以下人士船上工作
如果劇場公演都當係“船上” “工作”的話
咁船團起碼有一半人唔使玩啦
營運愈來愈似攪咗個噱頭就算
根本冇諗過係咪真係work
咁我又覺得佢肯搬隻真實既船出來
又未至於真係純粹搞噱頭同9up既
只係今後要面對既問題係比較多
維持審慎樂觀既態度等佢開航就得
https://twitter.com/Oorie_choO/
一畢業即開twitter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞