(海軍)STU48 宣傳推廣區~~岡田船長指原經理帶隊起航~~出發啦!!!!!

1001 回覆
16 Like 18 Dislike
可能睇錯第二個巴打
但呢兩個應該唔錯
美月睇起嚟似釣師類型
ayumin都應該幾玩得嘅我估
基本上都唔會對應差
不過好睇真人個感覺
好似みなみ咁 我未見之前好迷佢 見咗反而冇咁迷 佢對應好好 但覺得好公式
呢個真
不過都要睇同佢講咩嘅
有時諗唔到有d咩講係得意d
搞到公式對答咁
所以會主動R水吹嘅成員好感會高d
仲有就係睇成員體力
今日就咁排隊都排到好鬼攰
如果係d對應好果d成員
去到中/後嘅部真係會攰死
所以有時我都唔怪得d成員公式對答
好多時一見到佢地就勁緊張 完全唔知講咩 所以真係靠成員carry我
但成日個情況都係我話佢かわいい 佢又話翻我かわいい 然後一齊9叫一陣 時間到
希望下次有改進
開全日啲mb都真係攰死
下下要keep住對應好 又唔可以show到攰意
不過我啲推都係1部起2部止
我都係
明明個腦諗好咗成段再心入面讀出黎係好順
但一睇到個樣果陣就即刻甩曬
去到後面d部果陣直情攰到見到成員果陣個腦空白,完全唔記得咗諗好d野
不過你有得比成員講番可愛い真係好
今日去咗濱醬到(team8)
明明有六場但佢得呢場有得出開
之後今日開咗四部再接一部簽名
中間得一部休息
運營真係草菅人命
但最後果部簽名嘅對應都仲係好好
其他團唔敢講
但STU呢幾個月應該係最癲果班 (講體力)
除左星期六日握手之外
平日有一半成員連踩幾日公演
(其他團同一隊可能一個星期先有一兩次公演
就算係NGT都係隔日公演 STU係同一班成員連踩幾日)

公演後就返酒店即刻開showroom
有幾個過18歲既有時仲會開到12點...跟住第二日朝早5點又再開過
今日都係一樣
有幾個成員一朝早5點就開
跟住出發去合照會
食飯中途又開
到而家完左又開
全日都要對住D飯
船團開sr真心癲
一日開幾次又長
公演我又覺得唔會好chur
team8有時連續兩日一日兩場都係咁
但sr呢樣係佩服
開完全握跳完又企都即刻完咗開sr
班友真係癲
不過見今日のん醬幾輕鬆
得一部寫真一部簽名
所以都幾唔常見咁開咗兩次sr
如果我識日文真係會長追佢地啲sr
yumirin 有時睇佢夜晚食沙律都幾好睇
每次都覺到記黎係冇用 因為一定講唔翻出黎
對住咁靚既妹子 講野都係多餘嘅
而家本部都好靠t8嘅成員 營運緊係食到盡
sr有時太長真係好難追
所以都係睇係有時睇下d cut算
yumirin sr好似成日都有d有趣發言
所以成日睇到d標題幾得意嘅cut
咁有時都要講下d有趣野先比到d可愛反應出嚟嘅
夜收早開 真係想知啲mb點訓
公演握手後真係cls
唔識日文都可以9聽下 反正都係睇女
全場真係冇時間追哂
佢又成日開 雖然佢sr有時真係幾過癮
船長成日一早化完妝就趕搭早班新趕線開工
都係嘅 同埋成員對你印象會深啲
日日化妝落妝無覺好訓 仲係皮膚勁好 點做到
好似未見到皮膚唔好嘅成員
滯港JJ睇你地咁興奮既REPO,已經好似身歷其境咁,好滿足
佢呢排已經開少左好多
多數11:20~30先開
佢自己都自稱係23時20分小姐
都唔知佢仲點樣得閒番學
係咪講我?
握過みちゅ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞