(海軍)STU48 宣傳推廣區~~岡田船長指原經理帶隊起航~~出發啦!!!!!

1001 回覆
16 Like 18 Dislike
見有多個珠po

就貼下圖賀下

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

我就係想貼呢3張但係唔識係twitter copy落嚟

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

你係咪用手機

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

你係咪用手機

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

你係咪用手機

手機就一定要用web版,即係用瀏覽器嚟睇

之後長按張圖,再㩒在新分頁中開啟,再去新分頁個度copy link就可以啦

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

你係咪用手機

手機 ipad 要先save低,再upload上黎

PC 就可以直接 copy link

用web版唔洗download張圖㗎
最好就係用chrome瀏覽器
thx 各位大佬
thx 各位大佬

大丈夫て

阿姑,你邊度鄉下呀

拉個攝影師去打啦

你係咪用手機

手機 ipad 要先save低,再upload上黎

PC 就可以直接 copy link

用web版唔洗download張圖㗎

how?
試過唔得 both ios and 安災

用chrome瀏覽器開啟Twitter,再跟返上面D步驟就可以啦
其實ios個個咩saf咩咩(唔識串)同firefox嘅瀏覽器都得㗎喎,我之前試過都可以喎

㩒咗入圖片

之後長㩒圖片,就會出現上面嘅選項,之後選擇「在新分頁中開啟圖片」

跟住去到新分頁,直接copy上面個網址,即成

我條link同你唔同既
珠巴你有兩個在新分頁喎,你試哂兩個選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞