人中之龍8最新Trailer勁撚癲

990 回覆
285 Like 17 Dislike

打到對眼有光圈
其實最鳩係地城迷宮既技拎出主線用
原版就咁拎把刀劈爽好多
有得用無限彈狂射喪屍

神室町未變晒做封鎖區之前重有得落club 一切如常
太耐之前唔係好肯定但我記得係封鎖區入面啲舖好似都仲開?
我仲有啲印象試過一大群怪追又唔夠血
"屌, 衝去韓來避一避先"
嗰下自己都覺得有啲好笑, 有喪屍都仲照樣開舖燒肉
上個月先開始玩 前排煲完極1 2
啱啱開咗0冇耐 3 4 5打算睇片skip 可能遲啲玩返
仲有7同外傳都會玩
因為想試吓追1月24準時開8
唔玩6係一個好決定
其實就好似人中0個實咁
其實平平淡淡咁樣寫,
既感人,大家都會受落......
睇見極2個結局,真係收得好靚

其實6都可以類似咁平淡地淡出
但偏偏用左最差的方法
其實當初遙根本唔應該放棄做偶像
呢一步已經錯得好離譜
淨係保住遙嘅星途已經可以令桐生肯假死同做特務
當然前題係人龍6個故事唔存在先
到時話大道寺直頭有埋藝能公司
你唔講我都唔記得咗有6
我覺得比夜神月中出都唔係問題
姐係我個女搵到個真心鍾意既男人都係件好事
但夜神月個反應成個常威咁就真係搞到成件事柒撚晒
「吓 我果晚執佢一獲 咁就有撚左 唔撚係掛?」
柒撚到仆街
你改改話我比人追殺緊 唔可以認佢做仔咪正正常常幾好
其實佢地又唔係唔識寫d 咁既人出來
好似小實老公咁 真係短短幾句就整到個好人設出來
睇咗 youtube英文版三條預告(bucket list,story,announcement)下面嘅留言
啲評論好正面
其實我地睇到ge野同真島一樣
不過唔止說話,首先見到真島咁凶殘都肯挺身而出,同埋真誠堅定ge眼神都已經睇得出佢真心為小實好

仲要為心愛女人握緊拳頭,真島最鐘意呢類人
因為佢自己都係
5用夢想黎做主題,遙條線結局係咁幾咁諷刺
你有偶像夢想,所以桐生漂泊生活
Ok到你發現同家人一齊先係夢想,咁你隔離既T-SET既夢想就唔駛理?台下嗰堆fans 感受就唔駛理?

正垃圾,好在7外傳佢地選擇比太一同綾子講嘢,唔係咩感動都無晒
7 外傳出身唔出樣
8 桐生trailer 直頭黑畫面得sound only
臭雞到連製作組都知咩事
想睇真島同桐生呢對gay友

講緊赤目個演員玩完7代之後鍾意左個系列
所以7外傳先走左去試鏡呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞