人中之龍8最新Trailer勁撚癲

990 回覆
285 Like 17 Dislike
桐生唔死都用到兩蚊搭車啦
唔好咁啦
都唔記得世良勝點解俾桐生做東城會會長
睇完條片, 又想重新由頭玩過一次...
果陣已經有玩,不過全日文真係唔知up乜,有度唔知要買貓糧比隻貓就卡左好撚耐
4同5個系統其實唔太差,係比維新raw少少,但3係真係癡撚線,利申定先我係幾年前玩佢個remastered bundle,唔知原版係點,3個系統隻人動作鈍到仆街,最撚煩係啲敵人長期都擋住,破防技得三角同撻,但三角得一下你破完佢嗰下下一秒又擋過,撻既話打大佬又難撻,成個遊戲體驗差到仆街。劇情又on9,咩風間老爹有個孖生細佬係美國做cia跟住又想搞桐生係沖繩間孤兒院,唯一可取係峯義孝呢隻角色幾型幾特別
唔多唔少都係,加上之後有中文版都幫左唔少,以前無中文就無咁投入
蛇叔 又係後生打到老
snake係老得快姐
人中之前玩過一直叫喧嘩番長, 唔知有無人玩過 , 又係最後因為日文玩唔晒
仲話自己好有taste
1,2集我都係玩美版,雖然英文睇得明,但日本色息咁濃的game 用英文真係怪怪地。
咪就係,佢個臭雞之名就係5開始,無啦啦自爆自己老豆係黑社會做乜撚偶像做得好地地又直接搞到自己冇得撈,難為一開波恰鳩佢嗰兩條友原本和解咗之後一齊搵錢拍住上,結果直接比臭雞累撚死
我估你想講牽牛花
一來老得快,二來咁多集唔係全部同一個蛇叔。
都係3條姐
big boss
venom snake
solid snake
組長
頭兩集我仲覺得桐生好似soler對孖仔,3代打後高清左覺得點解樣怪怪地
希望比佢同薰有Good end
期待睇達哥玩
上差婆屋企訓sofa
「中出一定係最好」
唔係三代目揀 三代目俾左個無名委任狀風間新太郎 要佢揀個信任得過既人做會長 風間臨死交左個委任狀俾桐生
世良交左冇寫名遺囑俾風間,風間再指名桐生做四代目
吓 4 4個主角好撚正喎 差佬招招三角都唔同極
我想要5代棒球佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞