人中之龍8最新Trailer勁撚癲

990 回覆
285 Like 17 Dislike
搞好個平衡就好好玩, 不過RPG平衡不嬲都係最頭痛ge野
當年既高橋克典唔知點解又無咁違和
高橋克典個樣無咁老, 睇落又正氣D, 做武市說服力大D
但係澀澤個樣太老, 同龍馬好似差成30歲咁
其實打主線邊有平衡 一黎你實屈到電腦 二黎電腦太勁又屌迫人刷刷刷 加埋而家d game難度唔會太高
就算pokemon都係一隻撳死一招打到四天王
人中最大問題係轉職成本太高 要由0升過
怪係因為澀澤同風間同輩,一馬應該係低澀澤一級
但維新極就做咗同級兄弟
不過最怪都係搵細良做個一出即死嘅劇情殺嘍囉
話哂都三代目
佢將啲廢技都改勁啲就得
足立雷叉 廚師胡椒罐 勁過其他技幾倍
由6 極2去到審1 2 同七外
每集都見到佢有少少改善
不過用咗五集修正都上唔返5同極
好慢
可能重心擺咗七同八回合制系統
兄弟角色唔搵返錦山做,反而錦山只係做以藏,cls
今次人中八推出前嘅氣氛
有啲似當年推6之前嘅走勢
又係用一馬結局做賣點
又係大堆頭
又係Sega擺明 all in曬冷重注投資

推出第六集之前嗰幾集
5虎頭蛇尾,毁譽參半
維新同零令人驚嘆
極一拉高大家對第六集期望值

推出第八集之前嗰幾集

極二毁譽參半,劇情好,
但新引擎未完善,玩落唔爽

7同審12雖然有爭議地方,
但總算叫好叫座,
吸收咗一班新支持者

七外傳拉高大家對第八集期望值

所以當咁多人期待人中8
會好似人中0咁成為龍
定好似人中6咁成為蟲
估計到時評價應該得最好或者最失望呢兩個極端結果
本身ge維新都係錦山做以藏, 不過當年係用高橋克典做武市
以前高橋好紅, 搵佢做呢個角色好有gimmick
四驅契弟仔都生埋,但桐生閪都未屌過(悅子計唔計)
Lm
就咁睇今次個trailer, 應該真係有同玩家們交待, 最起碼所有角色都係玩家想見返
甚至連古牧都有, 呢一下真係估唔到
"這是桐生一馬的一生, 你有資格去回顧, 並細細去品味這些結果"
呢句唔單止係同桐生講, 仲係同一路以黎ge所有玩家講

..........6代唔計
舊維新早過0同極1
錦山係PS2無印死左之後,九年黎樣都無出過, 舊1又無錦山黑化啲追加劇情, 當時啲玩家對佢地兄弟情無依家咁深刻
做以藏都算恰當既
應該話錦山重新出場建模本身都已經幾鬨動
不過維新極個建模本身都好垃圾
最撚可悲係秋山/桂小太郎, 整到成隻火星異種咁
作故仔又假死多次
應該搵集正傳比佢客串做只野仁
其實點解唔用真島做主角而要開個春日…
佢都唔後生喇
3-7真島都係黑道中人
每集主角都係故事入面唔係做緊黑道或者暫時唔係
同埋真島0同新2已經圓滿咗
五又講埋結過婚
亦得償所願同冴島重逢
安排做配角好發揮過做主角

用春日就有好大故事空間
又符合系統由動作轉回合
難得7同七外成功
收復六代失地
補救返
希望八可以生性
整好結局
唔好重蹈覆轍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞