人中之龍8最新Trailer勁撚癲

990 回覆
285 Like 17 Dislike
四驅契弟
染谷某程度上講得啱
歡迎四代目出山做番會長,如果唔係就唔好插手
6唯一優點好似係全語音
d 女都ok 既
pc 版可以入d file 改d MOD

youtube 大把,笑到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=Q3bvP-KR3wI
偽善者一馬
今集真正為一馬作最後嘅收尾
之後落嚟由一番去傳承落去
一番經歷過7代,係一部屬於佢嘅成長故事

當初我真係對人中7有很大的偏見
但經過自己真正親第去體驗成個7代遊戲
喼意果然無正確,7代雖然轉咗RPG,係有少許on9
但其實我個人覺的比以往動作系玩法更難更考玩家腦筋去玩。 我玩咗一排都覺得真係唔可以好似以前咁屈水,每一步都要計好點打。 故事上最終明白到點解7代要咁樣去編呢個故仔, 事實上7代係比6代更好個故仔,甚至經驗值成長都有心思。 喺改動上當初就咁睇係好膠但唔理呢樣嘢,其實主綫推進都有層次。 況且其實問心一士以嚟人中都係可以咁膠去玩。

一直以嚟我曾經對人中7嘅惡意批評,在此應到抱歉。 如果有巴練俾我曾經鬧過,在此向你哋致歉
6代最尾都少許感人但任何嘢
但主軸故事/操作上/打鬥系統/升級系統/地圖/fps得30

以上所有嘢加埋,唔會衰得過3代好多

0=極1>極2>7>5>4>>6>3

依家係我嘅排名
0同1係相同嘅地位,無1就唔會有0
兩者故事都係緊扣
點解1我咁中意,因為1代我相信應該係桐生最慘果一代
兄弟、愛人、跟班後輩、好朋友、甚至佢視為父親般嘅風間都喺呢一集一次過死哂
馳星周當年寫到咁嘅劇本,唔惹小
在我角度應該唔會,放過小實啦,極2已經完滿結束
有d嘢,唔係一定要繼續寫落去為之好
咁佢個rpg 系統架夠好又真係事實黎既
btw 我覺得外傳個動作系統好似差左咁,暫時覺得木村2個動作係做得最好,4個風格都好有型
極1我都覺得唔錯
特別係玩完0感受到錦同桐生嘅兄弟情之後
再玩極1先feel到成件事係有幾sad
極2已經圓左fans 心願啦
嫁左人
仔都生埋
重移埋民

重想點
單人動作打鬥顯示唔到隊友合作的重要性
7代其實除左某幾場明屈你,大多數交都唔係難打。
7代個故事同角色成長真係好好,不過我覺得有一個大缺點,就係做左街友之後好快就變左無限金錢大富翁,所謂底層體驗唔多夠。
前幾集好多支線或者小遊戲都冇乜點玩,係咪值得玩曬佢
5記得冴島上山打熊人幾好玩
會唔會因為名越嘅關係?
呢樣真係lv數值,啪咗幾多枝強化飲料嘅問題
第7集boss戰平衡係幾差下,啲難度跳級得好緊要

仲有佢教學好似冇乜提過玩家,啲回復道具係可以掉俾隊友,唔一定要等到自己嗰round先食
打到隻熊敗走
整唔死桐生
要佢患絕證退場
其實幾on9
所以依啲遊戲直播,我都係睇台灣多
例如我係睇魯蛋玩人龍
個劇情係高潮同正經嘅時候,佢都會Mute左把聲
一齊睇劇情

依啲根本係對遊戲好基本嘅尊重
香港個班好撚低質,啲觀眾又小學雞
又係未玩先屌

不過你浪子回頭
成班觀眾仲會好知訂, 連donate都唔會
魯蛋之前明例規定邊一個劇情時候donate即ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞