One Piece 1101話情報+討論

305 回覆
9 Like 7 Dislike
佢為人好似御田老豆,扮到深謀遠慮咁,其實就係長時間摺埋自己等運到
如果當初白鬍團搶唔到暗暗果實,佢就一世都留喺隻船飲飲食食
睇左 我知偷襲 點樣偷先得以為食左影子果 係黑暗出黎
女帝比黑胡1 shot
女帝都1 shot咗佢兩個幹部,而且偷襲捉弱點好難判斷實力
CP0格爾尼卡都陰鳩四檔彈力人,唔通又可以正面同路飛單挑咩
劇場版去Level6招人見到巴雷特嚇到瀨屎,唔夠膽放佢出嚟????🤔🤔
狂熱行動入面補充咗黑鬍點揀人
佢叫Level6囚犯死鬥,每個監倉入面死剩嗰個可以出嚟。酒桶、九尾狐、惡狼、惡政王都放咗出嚟。巴雷特一拳秒曬附近所有Level6,冠軍準備開鎖放佢出嚟,黑鬍呆咗幾秒,望清楚個樣先發覺大鑊,拿拿臨叫冠軍唔好放佢出嚟

巴雷特最多得巔峰雷利級數,當巔峰雷利同四皇同級,即係黑鬍團5條友+希留+4個新加入囚犯都唔夠膽打一個坐咗監十幾年嘅四皇級人物。

不過巴雷特啲設定正篇被凱多食曬(細個當兵、被國家背叛、想打敗羅渣、尊敬羅渣、一招一個超新星),所以未必會好似金獅子咁有得喺正篇再出場
原來係咁
多謝補充
Push
佢應該都知唔係尼卡攞唔到
你講巴雷特定凱多?
巴雷特喺羅渣發病冇幾耐之後就覺得打非全盛羅渣冇癮落咗船,所以冇去laughtale。佢應該唔旨在攞one piece,只係想好似羅渣咁被全世界認同佢係最強,性格似豪鬼

凱多已經係當世公認最強,想攞One piece嘅原因純粹係想引起世界大亂,拉埋全世界落水陪佢打世界政府,性格似蛇魔

反而黑鬍想學洛克斯做世界之王,但係又唔夠實力要靠不斷出蠱惑同陰招上位,壯大勢力。佢想蜂巢島做加盟國應該都係為咗可以合法侵略非加盟國,再滲透世界政府拉五老星同伊姆落馬。性格唔似做大事嘅人,平時又做得多衰嘢,洗白巴基都唔會洗白佢。啲人成日話佢不擇手段先係真海賊,我估之後尾田會寫臭佢個角色,仲柒過巴雷特同凱多尤其最近嘥咗咁多篇幅幫天龍人拉仇恨,如果到時Final boss係黑鬍嘅話等於尾田鳩畫拖時間
黑胡係一直畫柒佢,完全冇最終BOSS個格
佢係勁左,有自信左但都仍然有陣縮下縮下既柒味係身。
黑胡話佢自己正面打會俾女帝秒喎
今集動畫幾正
路飛既夢想究竟係咩
四王黑胡子正面都都輸女帝。
痴線

1102,情報圖

Wit x netflix
重制第一集?
唔好射精住

要睇下每一集投放經費就知道咩料

如果佢冇心做,講乜都死

起碼要好似鬼滅咁,錢之呼吸

先至可以吸引到新世代嘅小朋友睇
應該一季季咁出,唔會好似宜家op 咁每星期出一集,預計起碼都少一半集數

個回憶故事係咪就黎完 接埋蛋頭島?
其實好明顯而家越嚟越少人識分曲定直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞