東京鍾意住邊區嘅酒店?5

616 回覆
3 Like 2 Dislike
Booking無找數 agoda under booking
不過睇新聞booking 找番數 又賠錢咁
不過就總有啲風險
上次去福岡某間酒店都係咁,不過佢有個職員企係部機旁邊幫你scan,唔洗自己出手

如果多人,應該一樣要排隊,只不過由排隊比人手check in ,變成排隊用自助機
膠囊最驚就係訓得唔舒服,好睇你附近啲人咩料
唉屌 係咪連server都無錢
成晚kick左係個揀房下一頁
只講呢2間
APA 比較新D 但房細同比較貴
東橫就平 包早餐 某D就感覺有D舊但冇爛野正常既
東橫通常車站隔離 同埋官網訂房都平 做埋會員仲10送1晚
應該ok 掛
平時去旅行有個Fd鼻鼾打鼓咁大聲我反而仲好訓
品川定池袋好
第一日成田機場 之後stay2晚過河口湖

池袋係百夫長 品川係王子飯店
一間1100一晚 另一間就1900
好多
有冇清住過上野Hotel Villa Fontaine Tokyo?
好唔好住
如果一個男仔 住新宿APA有冇伏 貪佢交通方便同夜晚多d野行
冇 放便去公園
都會去朝聖下既
訂左下個月22池袋daiwa roynet hotel,但唔小心訂左吸煙房,而家睇番全部房型都無哂,想問下點搞好
試下吸煙

認真既, 有得早咪早啲去check-in試下問仲有無non-smoking room囉, 自己book錯就要承受返架喇
訂咗錦系町 相鐵,認真問電視機會唔會有AV台睇到?驚小朋友亂㩒開到嚟睇如果有嘅話我要特別留意吓下
無咩 用其他網book啦
吸煙房同非吸煙房分別好大?末住過吸煙房
你唔食煙就會覺得臭囉

免費有得睇? 你就想
食煙都有時都覺得臭
間房有空氣清新機而上手有用嘅話
其實唔會太難頂
有啲酒店通風唔好/上手無開空氣清新機嘅話真係臭到癲
唔係嫁 好多酒店房行內循環 好少有鮮風 啲煙味就積哂係通風口 你唔係日日要食煙 無食開就唔好揀
一定頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞