東京鍾意住邊區嘅酒店?5

616 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇人住過台場? Villa Fontaine Ariake 好似幾正
有冇人住過Hotel Livemax Nihonbashi-Ningyocho,book之前冇為意,book完先見到有啲人講衛生麻麻,好怕係伏
咁遲book 就緊係貴
住過ok , 細就細左少少,衛生情況都ok, 但留係酒店時間咁短就冇咩所謂,最緊要睇地點
當自己住大陸啲賓館就ok
有次去開有明睇live 住過一次 幾正
單人房唔太細 間房幾新
另外佢個溫泉都唔錯 係天然溫泉 有露天浴池 幾好浸
Press inn官網book房 想用信用卡即時比錢 但係下面寫”完成預訂時,將由旅行代理店(tripla (株)付款”

到底我睇緊呢個係唔係官網黎驚係Agoda 果d中伏 有冇book過既人解答?
師兄成田點搭?早知去羽田
都係搭鐵
成田出番市區去邊都要個幾鐘
係,勁on9
其實唔多行李
搵JR站放三日 都係600-800一件 好少錢
有冇巴打住過新橋間the b好唔好
東京站
有冇人試過Hotel Graphy Nezu
近住河口湖既就梗係御殿場outlet
淺草線 地鐵直通羽田成田,
點解少聽人酒店住淺草線D站咁既?
橫濱新開左間相鐵高級版 官網價錢有驚喜
1. 明神之湯Dormy Inn PREMIUM神田秋葉原溫泉
2. Super Hotel Premier Ikebukuro Natural Hot Spring
二揀一大家會揀邊間?
成田出入,有一日去河口湖,鍾意係酒店浸溫泉
Dormy inn 好似會好啲
啲service 拉面 雪條啲野多啲
個人覺得東京東面多啲野玩 池袋我一般般
最緊要其實係近啲地鐵
呢兩間差唔多

你去河口湖睇你搭巴士定jr姐
巴士咪睇下池袋/東京/秋葉原 架巴士夾唔夾到
唔係就要轉車去新宿姐
即日來回鎌倉得啦
上年睇紅葉住過幾晚
地理位置無敵
靜中帶旺
我中間有一日去咗河口湖住溫泉旅館 可以擺啲啲行李寄存
前提係之後要返去池袋呢間酒店住
但係18平方米對於兩人黎講都係偏細
我覺得18平方米已經係兩人既下限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞