東京鍾意住邊區嘅酒店?5

616 回覆
3 Like 2 Dislike
同問
有冇人住酒店已經有依個問題
嚟緊4月會去住
小田急即係 sothern century tower?
sothern century tower 位置好好多
近jr 站
安全性高
但間野比較細,商住混合,lobby 都細。

哥斯拉 其實要拉一段路,又多人多燈位。夜晚仲比較雜。
same
vessel inn啲房都係細不過裝修就modern啲同埋價錢都合理
想問下 我2人入住
可唔可以一個人check in左先?
另一半好夜先到
有冇師兄住過呢間係池袋?覺得O唔OK?見地理位置都方便
上次經過都覺得方便

樓下幾多餐廳 又近車站 又有7-11係酒店
獨遊有冇推介五月尾最平都四五百蚊起有啲貴
無錢就膠囊
4,500都貴?
之前兩個人去400-500依家一個人硬食一間房嘅錢
....去長洲都唔止4,500啦
本身book定左酒店
岩岩買完機票 打算去多日
岩岩諗住重新book過 但房價貴左
就咁book多一晚?係咪要我check out再check in過

請問下點處理最好?
同一間酒店?
再BOOK多一晚囉, check in個陣同佢講, 應該可以安排到同一間房
小田急d房應該已經算大有2x坪
南口3寶黎講房大過九州blossom 同sunroute

小田急仲有一個好處係近代代木
搭鐵有多少少選擇同埋都有野食但無歌舞伎町嗰邊咁雜
唔知係咪因為連住星期六日
而家睇下個月除開要成千蚊一晚

附近有冇機舖夾公仔同donki嗰啲?
3月尾開始,東京酒店貴到痴線,要住到上大宮甚至千葉橫濱同系町都淪陷
有架,啲野都算齊,但唔好同新宿涉谷上野比
試吓啲冷門啲嘅區 。五反田,両国 果啲
Blossom係ground floor就reception同上房𨋢,上客房樓層要拍匙咭
sunroute我就無住過
反而小田急去到上客房層係唔駛拍匙咭的
由地下到20樓lobby到客房層係任上
成日見到有人係樓下買杯starbuck走左上酒店lobby坐
上年住過
當時好似一晚先600、700

硬件ok、房乾淨、浸湯地方闊落、上網順

敗筆有兩個
第一係間野離地鐵站真心好撚柒遠
第二就係逼你除鞋入鞋盒
同價位同集團我會去神田果間多個呢間(主要係因為交通問題)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞