東京鍾意住邊區嘅酒店?5

616 回覆
3 Like 2 Dislike
btw 復活節東京點部署

APA Hotel 1300/晚

唔通真係投降住膠囊?
呢間別邸 係新開既 今年1月先開
不過啲配套一樣 脫鞋 地點 都係咁啲人話個早餐抵食(未試過
Send email講定先?
之前都想訂依間,但見check out後唔比寄存行李就放棄左
間間大和都係咁?

死啦 我book左名古屋個間 中間會斷左一日諗住比酒店寄存行季
你可以send email問下,如果你之後有booking咁應該唔驚。
帶個營去上野公園訓
如果佢同super hotel 錦系町 兩間你地會點揀
差成兩舊幾一晚

另外有冇人住過大塚?
近呢兩次住東京站八重洲既daiwa roynet hotel,試過夜晚就咁著著件酒店白色睡衣踢住對一次性拖鞋落去地下間七仔買野食,堅係方便,最正係間七仔有道側門係 for 酒店住客,要用房卡先開到門。
但我check out都要趕下個地點 所以除咗呢個問題其他都可以嗎?
想問apa好唔好住
我4月都book左呢間,佢唔比keep行李,如果我check out完去東京車站,應該冇影響掛?
介唔介意講一講佢係邊度寫唔比keep行李? 我2022年年尾岩岩開關果陣住呢間好方便,我記憶我臨走果陣係有放行李的,黎緊4月去都即刻book左呢間
官網都有寫,咁岩巴打幾號到幾號去?
Thanks 巴打4月頭至中,間野我估都多香港人住,始終近站同埋間房都算大 (我之前係可以攤開兩隻gip執野)
我上次同一情況,我有send email講定先,酒店亦有覆email
噴就唔好
酒店房唔通風
焗住成晚自己聞番
住過2次,好方便
Dormy inn嘅房係咪一律冇浴缸?
嚟緊5月會去6日
第一日晏就先到東京,之後會去迪士尼,輕井澤,同harry porter。
之後個日就應該會去原宿附近行街。
咁既行程應該住邊頭好D?
係咪住上野或新宿附近都差唔多。
住上野夜晚會唔會好早就無野行?
東京/上野囉 你住新宿有啲遠
上野你要行都ok
不過你預邊到都係8-9點左右開始關
去完其他地方,住開300蚊左右,覺得東京好貴

5月尾6月頭
一人都要$600左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞