【 我們都傻 】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXXXIII

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
古有歐霸球王黑美斯,今有歐聯戰神捷西斯。
忙內
努力 善良
黑口黑面
岩岩轉調,強隊既翼係難踢過弱隊,因為對面會縮後防守,空間少左,甚至二人協防。
鏝無左rodri三戰全敗
睇d遠射生唔生性傻哥就幫手插入禁區 奧哥就同saka 互相拉空玩遠射
可唔可以搭埋染番淺色頭髮既Ben white
派對比施蒙尼用殘之前係鐵人 飯哥有排都未用得殘
我地兩翼負責前場保持球權,兩隻攻中先係射門員,傻奧top fit嘅話唔怕冇波入
係信心
打中前場拎波壓力大
隻中鋒係咪落場看球?
認真,傻左路一定要配幾個用波高手佢先識踢,托沙馬天耶穌真高,呢四個人起碼要有兩三個在場先激活到傻哥
良好既化學反應黎緊可能會睇到
傻哥攝多左後柱,SAKA 可以放心cross
變左常規入球套路,對面low block防守對saka個plan又要再改
其實而家主要係唔比saka突破落底
但推返入K角位出波仲有好多空間
nk負責鏟龍
富既防守好似互補到真高既守弱,可能真係best team. 不過我都係覺得派飯同場先係best team. 傻後備換出做impactor.
傻哥多啲入去對面就會縮 咁奧哥應該會多遠射機會 睇佢狀態了
timber.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞