【 我們都傻 】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXXXIII

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
係我眼中,佢西咸就係一個人做晒6號要做既防務
買佢就係想佢黎接派個位,點知因為佢引球推進能力同比波都ok
加上沙加離隊,d好似以為佢其實係8嘅位球員咁,真係無話可說
出嚟呀 反達狗
進攻嗰邊派交到貨嗰啲場次真心世界頂級
但係唔係好穩定,有時就算健康都會無狀態
但係飯差唔多場場都高水準
所以計整體,會有飯可能已經超越咗派嘅感覺
飯呢條友仔真係屈機
遮線 鏟波 執second ball 好準
防守又乾手淨腳 英超13場未拎過牌
無限體力 場場出都冇事
身形又高 回追又快 真係cls
強狗已經hea 到剩係鳩吊俾富哥跑
睇返個時d po好正
富 白 真高 D缺憾明顯到成個球壇都知
達狗可以Tune到佢地完美互補
如果白係去左車應該比人狂屌佢打中堅冇料到
富就應該傷到已經冇得出場 等緊躝
再係咁 可能派大哥先係真正嘅左8
除咗落腳個時間點同速度之外
呢幾秒都顯示到佢嗰份集中
長遠我相信會完勝,之前西咸迷已經話佢勁在穩到仆街,無咩狀態差同犯錯
呢個就係一億都照比既價值
富哥斬波咁能癲
不如佢開角球算
邊有唔掂
今年臭隊閪右邊三角形咪收皮
白哥都唔敢成日向前啦
已經準備定十六強出局叫達狗躝
我都只係講緊防守 但我幾肯定飯哥長傳轉邊係準過派
值3億 難怪當初出1億比父哥reject
仲以為佢地咁大咬 原來係我地㩒咁搶
防中唔攞牌呢下真心欣賞
完全同意
暫時真係偏獨食我覺得NK就真係既
不過作為中鋒,第一選擇係起腳 都無咩好講
希望佢finishing可以再提高
笑咪笑 話拎114分都可以笑啦
Wembley? Book the hotel.
飯既推進 真係完美演繹到 何謂 步大力雄
穩定同Availability係防中極重要能力
1位買到個英人後生高上限龍骨,抵到笑
佢係唔需要球證嘅不死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞