【 我們都傻 】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXXXIII

1001 回覆
2 Like 5 Dislike

2023/2024 Signing

連登阿狗FPL league code:

歡迎大家Join

Motm係咪富安
當日睇死傻果d咪撚改口風呀
支持你繼續屌
自己隊球員都唔撐
踢左2個月就踩到佢垃圾咁一文不值

又袋20.8m冇人井?
入傻我們相信
16強對手list

A: 60%哥本哈根 40%沙田 (獌出線<10%)
C: 90%拿波里 10%布拉加
D: 70%皇蘇 30%國米
E: 90%拉素 10%下體會
F: 50% 多仔 50%巴黎 (巴黎輸波狃有機會次名)
G: 萊比錫
H: 60%波圖 40%薩克達 (<1%巴塞次名)

其實而家我地隊波
抽中F組G組次名可能打得仲舒服
老實講阿狗D pr 係我近年對隊波冇再咁熱情既好大原因

隊波踢撚得咁差 班主垃圾 領隊on9 球員冇心 你屌班球迷abuse 你 , 仲要係重要賽事前幾日玩blackout , 相反人地黃潛拍條片拎晒分,球迷受落幾多

以前(自從06開始睇,12/13開始衰落)都係踢得衰架喇,但起馬有個爺爺係度鎮住,我都知自己撐緊阿仙奴,有阿仙奴DNA : 70% 時間柒,20%時間生性打爭氣波,10%雲加波

其他PR topic 全撚部都係錯既,好似同球迷唱反調咁撚樣
Ozil , 炒垃圾龍 , 炒職員 , ESL
你拍幾多open mic / sideline reaction 都冇撚用啦

乖乖認命 認自己真係中遊 唔係唔好彩先排第十,放低自己身段咪撚扮大會曬大牌 轉型做隻黑馬實而不華算數啦
想睇皇蘇對返白T
對面要驚我地多過我地驚佢地啦
自卑慣左 係時候接受自己真係歐洲前列
講真我地而家歐洲應該有top5
皇拜鏝猁阿
富哥兩球助攻真係癲到傻
一球one touch pass自動導航傳俾巴丁
第二球狂奔80碼上嚟overlap傳中
萊比錫 舒服
好耐未試過咁期待抽籤
我之前話狗會開阿狗第3熱唔算唔合理
D唔知咩迷入黎洗負皮
後上狂奔個下真心冇返咁上下功力球波一定出撚左界
開名?
歐聯第三熱
Top3
有咩問題
好過對D爛仔死守波
我份人比較謙虛。
傻哥
果下first touch 控上前面都高難度
全速緊 但唔係傳落位
整gif手足上線未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞