【 我們都傻 】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXXXIII

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
仲要已經入咗5粒,英超VAR房班撚樣肯定瞓撚咗唔睇
理論上佢搶哂左右兩閘正選
可以睇戰術需要 + Load management 去睇下點出
3個正選級 share 兩個閘位 每人踢60分鐘咁
你呢句嘢實比曼狗cap低季尾拎出嚟笑

我哋都未真正對硬淨嘢
2021好多人認同
唔覺,佢似加拉加,係好但唔係頂極。
前季已經示範過dominated 鏝
今季我地玩留力對強隊
齊腳既話真係唔知邊個嗌邊個師傅。。。
係拍甩波,成日拍甩對面粒波嘛
護波d左交右推前再分6號位中世界級
話佢防守唔見得好得就真係印象流
宜家rice 好到咁,我都未敢話佢完全係派之上
我地雙閘應該冇正選呢回事
睇打咩隊 邊隊隻翼勁就叫富哥同佢玩
打廢物真高就出黎反轉全場
要平均就白哥
根本屈到仆街
2021民智未開
一場場黎啦
淘汰賽玩法同分組唔同玩法, 鏝都係上年先拎到
但講真,而家咁睇 Rice 打單 6 已經喺防務方面完全勝任甚或超越咗派對
你真係不幸運 唔識波
飯哥岩岩到果陣差左2場熱身賽已經有人話佢打唔到單6
好多球迷個腦都係痴鳩線
Takehiro Tomiyasu’s #UCL first half vs. RC Lens:

45 minutes played
34 touches
22 passes (82% accuracy)
3 key passes
2 assists
1 cross (100% accuracy)
4 long balls (3 successful)

原來琴晚踢得半場
其實果啲唔係叫獨食,係叫嘗試多啲個人突破
咁多比賽 無所謂啦
睇下木哥幾時出埋黎
又多個人可以換下d閘同中堅位仲好
淨係計防守端,認同
飯啲落腳tackle同回追太撚屈
仲要又高又硬,physical presence完全屌打
防守上確實已經比得上,仲有份穩健感
進攻就唔同做法,暫時整體都未算係已經完全超越派,但唔傷呢樣贏晒
起碼唔洗戰勝季尾bug鏝同英超球證
尋晚戳個兩下準到
連角都開埋
做唔到護波你似on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞