一人一隻童年冷門遊戲分享

370 回覆
44 Like 5 Dislike
真,以前細個玩呢隻完全唔知做咩勁快死唔識玩,過一段時間開始摸到點玩就發現好有深度,要有次序咁殺怪強化自己

而家有d Game都係由佢演變進化左好多,其中一款大路既叫“魔塔“
魔塔又有好多變化版本,同時每年開埋比賽比設計者整唔同魔塔,有興趣可以search下

以前有一個幾細既圈子一齊玩 我係入面算young
失哂聯我諗依家大家都4張幾了
依隻去到唐人街,勁撚多中文粗口
以前D龍珠真心好玩

而家手機D龍珠...
仲要有劇情Sony狗

同期仲有隻咖哩人
小學上fd屋企玩過,勁正

埃及妖后同佢啲o靚簡直係永世難忘。嗰種h漫式變態係後無來者,witcher 都無。

好有印象,細個要用唔同嘅ps碟去生成唔同既怪獸再加以育成之後打比賽
呢隻一買左田仲同白石就屈機同埋只係得J League實名,但成隻驚整體黎講其實幾好玩。

有出過1隻育成版既winning, 係ps定ps2?果隻d data base 就正,球探可以買外國球星,我買左巴迪高打正前,施治打龍。玩2年左右三浦知良就會退休,可以買返18歲既佢仲會出假名既日本經典球星,前園真聖個ai set到會不斷向前扭波爆上去,開頭我放左係翼,玩左1季就覺得咁爆得不如放中間

世嘉嘅生化危機, 個氧氣值幾得意
saturn神作之一
e隻大富翁+card驚到今時今日都係世一

另外想搭單問隻ps驚
係4p驚來,係個圓形舞台要轟對面出界,轟到淨返自己就贏
細個好迷但唔記得咗咩名
細個係出面啲遊戲室玩過隻game
講緊十幾年前
隻game玩法係要捉啲馬騮
啲馬騮頭上面有個紅色警報器
有冇人知係咩game?
印象中幾得意
圓型3d台踢人落街? 我都搵唔返

起基地用特攝英雄/怪人去入侵對面基地/守住自己基地
勁多隱藏嘢 因為佢迷上左舊特攝
呢隻好玩
記得個時D GAME書全部比滿分
記得女主好像係個紫頭雙馬尾妹
細個好鐘意玩 d撚樣鐘意用回力標飛到老連咁遠打返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞